IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова показа колко е отслабнал мъжът ѝ

20 юли 2021 14 40

Наскоро той празнува рожден ден

IStockphoto

Светлана Гущерова се обясни в любов на съпруга си. Поздравявайки го за рождения ден, тя сподели тяхна обща снимка, с която показа колко много е отслабнал той.

„Днес е роден мъжът, който хвана сърцето ми и го сложи до неговото... Мъжът, който бих избрала в следващите 1000 живота!“, написа тя по повод празника на половинката ѝ, който бе миналата седмица.

На кадъра, качен от плеймейтката, двамата са на разходка с яхта, като макар цялото тяло на Христиан Гущеров да не се вижда, си личи по лицето му, че е свалил няколко излишни килограма.

Светлана, която има две деца от бизнесмена, му пожела да бъде здрав и много щастлив.

Според близки до известната двойка, Гущеров е успял да свали около 40 кг за последните три години – благодарение на стриктен хранителен режим и спорт. Сравнявайки го с по-старите снимки, може да заключим, че в момента той изглежда доста по-младолик, отколкото преди, когато носеше по-голям размер дрехи. 

Освен в килограмите, Христиан има и промяна в прическата, като според някои специалисти, тя се дължи на присаждане на коса. 

В началото на юли семейство Гущерови отпразнува годишнина от сватбата. По този повод Светлана написа в Instagram:

„Любовта е най-силното чувство... Любовта ни дава криле, прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко... Твоята любов, Христиан Гущеров, не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце!“.

Междувременно стана ясно, че още един от фамилията е започнал по-здравословен начин на живот – Добромир Гущеров, бащата на Христиан, който най-вероятно покрай сина си, също минал на диета и сега може да се похвали с отлични резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари