IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Ваня Червенкова показа с какви упражнения влиза във форма

5 юли 2021 11 00

Бизнесдамата прави планкове с тежести на гърба

БГНЕС/IStockphoto

През последната една година Ваня Червенкова направо е неузнаваема. Бизнесдамата отдавна сложи край на нездравословното хранене, но не само популярната ѝ диета с картофи е причината за по-стройната ѝ фигура. От известно време тя разчита и на тренировки с инструктор, които показва в Instagram.

„Hard work“. С тези думи звездата представя упражненията, които прави, заснети в кратко видео. В него я виждаме да се боксира, да прави планкове с доста тежести на гърба и коремни преси, при това на ръба на басейна, където колкото по-трудно става, толкова по-лесно може да си намокри главата.

Червенкова е заложила на повече кардио и силови упражнения, като голяма част от тях изпълнява на Витоша, сред калта и водата в планината.

В друг клип на Ваня се вижда, че тя е доста здрава, успявайки да задържи върху себе си цели 8 автомобилни гуми, докато прави планк в голяма локва. На други нейни кадри пък тя дърпа с въже огромни тежести насред зелена поляна.

Подобно на войниците в казармата, бизнесдамата прави коремни преси и клякания с гума, като се справя отлично.

„Възхитена съм... мен всичко ме боли, паднах много лошо, но това видео е TOP“, „Не познавам друга такава жена, толкова упорита, мотивирана .... Абе с две думи машинка“, „Мале Ваня, повечето мъже сигурно си хапят дупето от яд, че не могат така!“, хвалят я последователите ѝ в социалната мрежа, гледайки възможностите ѝ.

Само преди няколко месеца Червенкова обяви, че започва бизнес с бившия UFC шампион Хабиб Нурмагомедов. А след като я видяхме как поддържа формата си, нищо чудно да я видим и като участник в „Сървайвър“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

мопс ( преди 2 години )
Ваня Червенкова е супер, но защо "Звезда"?Кое точно й е звездното...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бастет ( преди 2 години )
Чаках да видя, кога ще напомни за себе си. Да не я забравят. Не ни занимавайте с тази.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар