IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Уил Смит се поти за стегнат корем

31 май 2021 11 00

Актьорът мотивира феновете да го последват

БГНЕС

Преди по-малко от месец Уил Смит призна, че е пуснал бирено коремче и напълняването му вследствие на пандемията хич не му харесва. Той се зарече публично да промени това, като тренира усилено във фитнеса и показва в социалните мрежи своя напредък. И ето че наистина го направи, при това мотивира много от последователите му да се потят заедно с него (в преносен смисъл, разбира се) и да му пращат свои снимки от залата.

В един момент профилът на актьора в Instagram заприлича на страница на инструктор, мотивиращ хората да тренират, за да стегнат тялото и да изградят перфектните мускули и коремни плочки. Макар и Смит да е далеч от този резултат, той вече има какво да покаже на почитателите. Например различните упражнения, които редува всеки ден.

„Преследване на щастието“, написа холивудската звезда към видео, което показва най-изтощаващите му и забавни моменти по време на тренировки.

„Сигурна съм, че ще си върнеш формата за един месец“, коментира жена под клипа, в който Смит показва коремчето си.

Уил призна, че напредва благодарение на своя инструктор, но преди да се появи той, дори и не предполагал, че може да „блъска“ във фитнеса.

Вдигане на тежести, тичане, упражнения за гръб и корем, са само част от нещата, които звездата от „Мъже в черно“ прави, за да се избави от излишните килограми и да си върне плоския корем отпреди една година. А дали ще успее, предстои да разберем!

С хаштага #bigwilliechallenge в Instagram може да откриете всички, които последваха Уил Смит в предизвикателството за влизане във форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари