IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люси Дяковска с мил спомен за майка си

8 октомври 2021 09 00

Певицата я загуби през февруари миналата година

БГНЕС

Люси Дяковска си спомни за своята майка, споделяйки няколко снимки с нея в социалните мрежи. На 6 октомври Росица Дяковска щеше да отбележи 68-ия си рожден ден и по този повод дъщеря ѝ качи емоционален пост за нея във Facebook.

„Майка ми обичаше да празнува. Празнувам за таланта, мъдростта, добротата, честността... Всъщност аз я празнувам всеки ден, защото без нея нямаше да съм това, което съм... Нямаше да бъда толкова много за себе си, за силните си страни, за страховете си, за силната си нужда да помагаш, нуждата да имаш семейство, знай“, пише изпълнителката.

Дяковска се обръща към майка си с „кралице моя“ и изтъква, че винаги ще я носи в сърцето си.

„Бъдете свободни, наслаждавайте се на спокойствието си и никога не забравяйте... Вие сте най-доброто, което дете може да иска за живота си!!! И това е всичко!“, завършва Люси.

Талантливата пианистка от Плевен, която бе женена за тенора Любомир Дяковски, почина на 5 февруари 2020 г. Въпреки това, много от последователите на дъщеря ѝ не знаят това и решиха да ѝ пожелаят здраве под публикацията, свързана с рождения ѝ ден.

„Вярвам, че човешката душа никога не умира, затова ѝ не се учудвам, че Люси Дяковска почита празниците на близките си хора, аз също го правя, поздравления за това, важно е уважението никога да не се губи, дори след смъртта. Продължавам да се възхищавам на професионализма по отношение на пианото, с който е работила Росица Дяковска, на това, че е свирела прекрасно“, коментира Ивета Стефанова, която явно е познавала музикантката, работела в Плевенската опера „Христо Бръмбаров“, както и във филхармонията в града.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари