IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов удар срещу принц Хари: Лишил ли го е принц Филип от наследство?

20 октомври 2021 10 40

Това твърдят източници

Снимка: БГНЕС

Повече от век съществува традиция да не се разкрива публично последната воля на високопоставени членове на британското кралско семейство. Същото се случи със завещанието на принц Филип, който почина през април, няколко месеца преди стогодишнината си.

В момента над 30 плика със завещания на монарси чакат. Съдържанието им може да бъде публично оповестено 90 години след влизането им в сила след частно дело.

По този начин няма официални данни за последното изразяване на волята на покойния съпруг на Елизабет II. Разбира се, членовете на кралското семейство се запознаха лично с документа, докато обикновените граждани са принудени да се задоволят със зрънца информация от вътрешни лица.

И така, един от тези източници каза, че принц Филип не е споменал принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в завещанието си. Разбира се, този развой на събитията беше пълна изненада за херцога и херцогинята на Съсекс.

Според вътрешен човек Хари е възмутен от лошите новини и Меган предположи, че това може да е грешка, предава OK Magazine.

Мнозина обаче се съгласиха, че няма грешка. Припомняме, че малко преди смъртта на Филип отношенията му с внука и снаха му се влошиха значително.

Причината за това е отказът на двойката от кралски задължения и преместването в САЩ. Скандалното интервю, в което Хари и Меган обвиниха роднини в расизъм, само влоши положението. Като научи за случилото се, херцогът на Единбург каза, че това интервю ще има най-неприятните последици. Възможно е липсата на херцозите на Съсекс в завещанието да е една от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари