IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанън Дохърти за научените уроци от тежкия брак с Курт Исваринко

17 април 2024 17 40

Тя сподели и защо не може да си направи татуировка в памет на покойния си баща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шанън Дохърти вече не е толкова привлечена към идеята за брака, както преди.

Актрисата от „Чародейките“ и „Бевърли хилс, 90210“ сподели за уроците, които е научила относно връзките. Разкритията ѝ излизат наяве една година след като Дохърти подаде молба за развод от Курт Исваринко. Омъжвайки се цели три пъти, Шанън – която имаше брак с Ашли Хамилтън през 90-те години и с Рик Саломон в началото на новия век – казва, че сега има друга перспектива относно вечния съюз между двама души.

„Обичам идеята за брак. Вярвам в това, но след последния ми брутален брак, това, което научих, е, че парче хартия не значи абсолютно нищо. Това няма да попречи на човека да излъже“, казва актрисата в подкаста Let's Be Clear.

В интервюто Дохърти също така сподели, че е имала съмнения преди сватбата си с Исваринко през 2011 година. „Това ме научи, че трябва да слушам шестото си чувство и да не се страхувам да разваля нещата, когато те не вървят добре“, допълва Шанън.

Актрисата от „Чародейките“ подаде молба за развод през април 2023 година, като говорителят ѝ каза по това време пред медиите, че решението е било последното нещо, което Дохърти е искала, но е нямало друг изход. Малко по-късно тя обвини бившия си съпруг в изневяра, казвайки че той е имал връзка с друга жена докато тя се е борила с рака. Актрисата бе категорична, че с Курт не са били в отворена връзка, както се твърдеше по медиите.

Имайки предвид безуспешните опити с брака досега, въпросът е дали Дохърти би обмислила възможността отново да се омъжи.

„Това, което разбрах за себе си, е, че не искам да се занимавам повече с трудната работа. Едно от красивите неща, на които ракът ме научи, е да ценя спокойствието, да оценявам факта, че въпреки че животът ми е нарушен до известна степен от рака и лечението, това ми донесе толкова много знания и ме промени драстично като човешко същество“, казва актрисата.

Отговаряйки на въпроса за брака, тя допълни „Хубаво е, че някои хора все още го правят. Просто знам, че това вече не е за мен. Аз не мога да го правя повече“.

В подкаста Let's Be Clear Дохърти също така призна, че не може да си направи татуировка в памет на покойния си баща, въпреки че много иска. Причината – високият риск от инфекция заради продължаващата ѝ борба с рака и нарушената ѝ имунна система след химиотерапията. Бащата на Шанън – Джон Томас Дохърти – почина през 2010 година.

Скандалът в „Чародейките“ – защо Шанън Дохърти плакала всяка вечер и кой я уволнява

Ракът покоси и мозъка на актрисата Шанън Дохърти

Шанън Дохърти през сълзи: Обичах косата си

Миналия ноември актрисата проговори малко повече за рака си, който вече е в четвърти стадий.

„Не съм приключила с живота. Не съм приключила с любовта. Не съм приключила с креативността. Не съм приключила с надеждните промени към по-добро. Просто не съм приключила, не съм“, каза тогава тя пред списание People.

Дохърти първоначално бе диагностицирана с рак на гърдата през 2015 година, което наложи и направата на двойна мастектомия. Оттогава тя на няколко пъти споделяше, че болестта ту си отива, ту се завръща, като последният път сподели, че ракът се е разпространил до костите.

Актрисата бе и една от малкото светски личности, които изразиха своята подкрепа към Кейт Мидълтън, след като принцесата сподели за собствената си ракова диагноза. Тогава Дохърти сподели съобщение в социалните мрежи, с което изпрати най-искрените си пожелания към Мидълтън и семейството ѝ.

„Да бъдеш публична фигура не означава, че публиката притежава този човек. Всички заслужаваме да живеем живота си както искаме и да преминаваме през трудностите му по свой начин. Наличието на конспиративни теории и общественото, болезнено любопитство принудиха този човек да се обяснява, преди да е приел сам новината и да е я обяснил на децата си. Моля се това да е урок за всички нас да уважаваме личното пространство на другите, независимо от статута на човек“, пише Дохърти.

Тя продължи „Принцесо Кейт, възхищавам се на силата ти по време на безкрайните атаки, на които беше подложена, докато се бориш с рака“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари