IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело сподели кое е най-голямото препятствие във връзката ѝ с Шон Мендес

17 октомври 2021 21 00

И двамата се подлагат на терапия за по-добра комуникация

Снимка: Getty Images

Социалните мрежи са в нашия живот ежедневно и дори ежечасно. Чрез тях разбираме какво става по света, научаваме много нови неща за любимите си звезди, свързваме се с хора, които са далеч от нас, а в последно време дори може и да намерим работа. Социалните мрежи обаче може да бъдат нож с две остриета, което кара много хора да си правят т. нар. „социален детокс“, като се изключват за малко от Instagram и Facebook, за да поживеят в реалния живот.

Когато си звезда от световен ранг обаче трудно можеш да оставиш социалните мрежи настрана. Те са мястото, откъдето комуникираш с фенове и в голяма част ти носят значителни финансови постъпления. Но понякога дори известните личности приемат социалните мрежи като препятствие, което искат да премахнат от пътя си. Една от тях е и Камила Кабело.

В интервю за списание Glamour изпълнителката разкри как Instagram, Facebook и Twitter влияят на връзката ѝ с Шон Мендес, който също се радва на огромна популярност сред младото поколение. Двамата често получават критики за начина, по който изглеждат или по който се държат. Най-пресният пример е отпреди няколко месеца, когато потребители ги нападнаха заради начина им на целуване, наричайки го „странен“, „ужасен“, „противен“ и „срамен“.

„Когато се появят такива негативни коментари със сигурност те засягат. Затова е много, много голямо предизвикателство“, казва Кабело относно поддържането на романтични отношения под светлината на прожекторите. Все пак тя и приятелят ѝ са намерили начин да се справят с напрежението и критиките. „Мисля, че терапията помага и в това отношение“.

Шон и Камила работят с професионалист, който им помага да подобрят психическото си състояние като индивиди, което води и до по-здрава връзка. „За добро или лошо ние сме много открити един с друг. Мисля, че затова можем да си вярваме толкова много, защото при нас няма нищо скрито“, казва изпълнителката. Допълва, че Мендес дори ѝ напомня да се обади на терапевта, когато я усети, че има проблем или изпада в дупка. Тя, разбира се, му връща услугата.

„Мисля, че дори едно просто „извинявай за начина, по който се държах напоследък“ помага страшно много на връзката“, категорична е Кабело. Благодарение на откритостта си, двамата са успели да научат езика на тялото на другия и да разберат кога той не се чувства добре. Например Камила започва да се храни повече, когато чувства безпокойство и това е видимо за Шон.

Тъй като Мендес познава приятелката си много добре, той ѝ помага в трудни времена. „По време на музикалните награди на MTV бях доста нервна, но той ме успокои. Каза ми да дишам дълбоко и дишаше с мен докато се успокоих“.

Шон Мендес и Камила Кабело започнаха връзка през 2019 година, като преди това бяха доста близки приятели. Изпълнителят дори призна, че е имал чувства към колежката си много преди да станат гаджета, но тогава тя не е отвърнала със същото. След години обаче Камила разбира, че приема Шон като повече от приятел и двамата дори вече живеят заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари