IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Кайли Дженър арестуван за домашно насилие

14 октомври 2021 08 40

Tyga сам се е предал на полицията

Снимка: Getty Images

Рапърът Tyga, който дълги години беше гадже на Кайли Дженър, е бил арестувам по обвинения в домашно насилие. Твърденията са били направени от бившата му приятелка Камарайн Суонсън.

Според E!News, изпълнителят сам се е предал на полицията във вторник, 12 октомври. Той е бил задържан за престъпно домашно насилие и е бил пуснат под гаранция от 50 хиляди долара. От полицията в Лос Анджелис потвърждават, че Tyga, чието истинско име е Майкъл Стивънсън, е бил арестуван във връзка с инцидент, включващ домашно насилие, който е станал в понеделник, 11 октомври. „Заради запазване на конфиденциалността, няма да бъде споделена информация относно жертвата“, казва говорител на полицията.

Медиите в Америка обаче вече са научили коя е жертвата и кой всъщност е повдигнал обвиненията. Според E!News, това е бившата приятелка на Tyga Камарайн Суонсън. Тя сподели и снимка в Instagram, на която е с посинено око. „Бях емоционално, психически и физически тормозена и няма да си мълча повече“, написа моделката.

Източник, близък до Tyga, твърди, че Камарайн е отишла в къщата на рапъра около 3 сутринта в понеделник, дори след като той я помолил да не идва. Когато тя пристига, започнала да крещи с цяло гърло. „Изглеждаше, че е под въздействието на алкохол“, твърди източникът. Все пак Tyga я е допуснал в дома си.

Камарайн се обажда на полицията, след като майка ѝ идва да я вземе от къщата на рапъра след предполагаемия инцидент. Според TMZ, полицаят на място забелязал „видими белези“ по тялото и започнал разследване. Дамата дори сподели в социалните мрежи и част от разговор с Tyga, в който той ѝ поръчва кола за прибиране у дома. „Не съм отишла непоканена и не съм крещяла. Когато се опитах да си тръгна, той ме нарани физически и не ми даваше да си тръгна с часове“, пише тя в социалните мрежи. 22-годишната моделка заяви, че е засрамена и унижена, но иска да сподели историята си и да се бори за себе си.

От полицията в Лос Анджелис не потвърждават дали Камарайн е подала официално оплакване, но казват, че са се отзовали на инцидент в близост до къщата на Tyga. Източник, близък до рапъра, споделя, че той съдейства на органите на реда. Засега обаче няма официално становище от изпълнителя за инцидента.

Не е ясно колко време Tyga и Камарайн са били във връзка, но двамата потвърдиха отношенията си през пролетта на тази година. През юли моделката беше забелязана да носи годежен пръстен, но явно нещата не са се получили и сватба няма да има.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари