IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Младата съпруга на Шон Пен подаде молба за развод

18 октомври 2021 17 50

След само една година брак, Лейла Джордж е решила, че е допуснала грешка

Getty Images

Съпругата на Шон Пен – Лейла Джордж, е подала молба за развод след само 1 година брак. Шон и Лейла се ожениха през лятото на 2020 г., но са заедно от 2016 г.

29-годишната Лейла е австралийска актриса, но е по-известна с това, че е дъщеря на известните актьори Грета Скаки и Винсент Д'Онорфио.

Тя се омъжи за 61-годишния Пен през юли месец миналата година, на интимна церемония, в която присъстваха само няколко техни близки роднини, включително децата на Шен от брака му с Робин Райт – Дилън и Хопър.

Слуховете за сватбата им се появиха, след като двамата бяха забелязани да носят златни халки. По-късно техните приятели започнаха да ги поздравяват за сватбата в Instagram и Шон реши да потвърди новината.

„Направихме COVID сватба. Окръжният комисар ни ожени през Zoom, бяхме у дома с моите две деца и брата на Лейла“, разказа актьорът в в шоуто на Сет Майерс месец по-късно.

Лейла е една година по-малка от дъщерята на Шон – Дилън Пен.

Източник, близък до двойката, разказва пред списание People, че отношенията на съпрузите не са били лесни и преди двамата да сключат брак. „Те се бяха разделили, преди да се съберат окончателно и да се оженят. Шон осъзна, че е направил грешка, когато я изгуби и се постара доста усилено, за да си я върне.“

Вътрешният човек добавя, че времето, в което двамата са се самоизолирали по време на пандемията, е помогнало за укрепването на връзката им. Джордж дори се включи в хуманитарната дейност на Пен, насочена към общественото здравеопазване.

Разводът с Лейла ще е трети за Шон, който има два провалени брака зад гърба си с Мадона и Робин Райт. Освен това за кратко той беше сгоден и за актрисата Чарлийз Терон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари