IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от романтичния годеж на Кортни Кардашян и Травис Баркър

18 октомври 2021 15 00

На 42 години сестрата на Ким най-накрая откри своя „принц“

БГНЕС

Кортни Кардашян и Травис Баркър вече са сгодена двойка! Барабанистът на Blink-182 направи наистина много романтично предложение за брак на риалити звездата. На 17 октомври на плажа в Монтесито, Калифорния Баркър е поискал ръката на най-голямата сестра от клана Кардашян-Дженър.

42-годишната Кортни се похвали с щастливата новина в своя Instagram профил, споделяйки и няколко романтични снимки от предложението на Травис.

За Кортни и Травис се знае, че са били дългогодишни приятели, преди да започнат връзката си през януари 2021 г. Наскоро двамата предизвикаха слухове за предстоящ годеж по време на пътуването им до „Дисниленд“ преди около два месеца.

След това, през септември, Кортни заяви на сцената на наградите VMA, че Травис е бащата на бъдещите ѝ деца. 45-годишният Баркър пък татуира името на Кортни на гърдите си. Освен това през последните няколко месеца влюбените станаха доста обсъждана двойка и с това, че твърде открито и демонстративно споделят чувствата си един към друг в социалните медии, а и на обществени събития.

Според жълтите медии, само по-малката сестра на Кортни – Клоуи Кардашян и половинката ѝ Тристан Томпсън са били на плажа, за да гледат как Баркър пада на колене и иска ръката на Кортни.

Това ще е първи брак за Кортни, която има три деца от бившия си годеник Скот Дисик, за когото така и не се омъжи. Травис пък има два брака зад гърба си с Мелиса Кенеди (от 2001 до 2002 г.) и с Шана Моаклер (от 2004 до 2008 г.), от която има три деца.

По-рано Кортни имаше връзки със спортиста Юнес Бенджима и с модела Лука Сабат, докато Баркър пък за кратко излизаше с Рита Ора през 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари