IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна любов на червения килим

20 октомври 2021 08 30

Анджелина Джоли доведе пет от шестте си деца на премиерата на „Вечните“

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли намери начин да балансира работните и семейните ангажименти.

На 18 октомври в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма „Вечните“, където актрисата играе супергероинята Тина, която има невероятна сила, скорост и издръжливост. Джоли е един от новите представители на Marvel заедно със Салма Хайек, Джема Чан, Ричард Мадън, Кумал Нанджани и много други. „Вечните“ ще бъде режисиран от носителката на „Оскар“ Клои Джао и ще направи своята световна премиера на пети ноември.

Преди всички ние да имаме възможност да гледаме филма, той беше показан на избрани хора в Лос Анджелис, отбелязвайки първата си премиера. За специалното събитие Анджелина Джоли взе със себе си пет от шестте си деца, които споделя с бившия си съпруг Брад Пит. До нея бяха 20-годишният Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Единственият, който липсваше, беше 17-годишният Пакс.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Джоли носеше дълга маслиненозелена рокля без презрамки, която допълни със златни обеци и златни гривни. Косата ѝ свободно се спускаше по гърба, а гримът беше сведен до минимум. По лицето на актрисата си личеше само розовият гланц за устни и леката очна линия. Обувките на актрисата бяха в същия цвят като роклята и можеха да се видят доста рядко, тъй като тоалетът стигаше чак до земята.

Децата на Анджелина също впечатлиха със стил. Мадокс и Нокс избраха стилни костюми, а Вивиан и Шайло се съчетаха с майка си, избирайки рокли в неутрален цвят. 13-годишното момиче облече бял тоалет с бели маратонки, а 15-годишната ѝ кака заложи на рокля в бежов цвят с асиметрична форма и тънки презрамки. Тя беше допълнена от бели пантофки.

Това, което направи най-голямо впечатление обаче беше роклята на Захара. Феновете на Джоли веднага я познаха, тъй като това е същият тоалет, с който актрисата се появи на наградите „Оскар“ през 2014 година. Дизайнът е дело на Ели Сааб и е от колекцията за висша мода. Тогава Анджелина за последен път се появи ръка за ръка с Брад Пит, като малко след това двамата обявиха раздялата си.

Джоли БГНЕС/Гети

Снимка: БГНЕС/Getty Images

„Децата ми носят винтидж тоалети, както и моята стара рокля от наградите „Оскар“. Избрахме всичко да е старо, като малко подобрихме нещата“, каза актрисата от червения килим. Тя допълни, че децата ѝ не са били много ентусиазирани да видят майка си в тесен спортен костюм, който описва тялото ѝ.

Във „Вечните“ Джоли влиза в ролята на Тина, която е определена като един от най-добрите войни в групата. Тя има възможността да вади оръжия от въздуха и е нещо като майка на останалите супергерои. Грижата за целия състав се пренася и извън екрана, като Анджелина и Салма Хайек са се превърнали мв нещо като родители на останалите си колеги.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

„През по-голямата част от работата си като актриса представляваш една силна жена или имаш само една сестра. Нямаш това семейство, което те разбира и вижда всичките ти сили. Джема има елегантност и красота, с която се разхожда из света. Салма е майчината фигура и силата, а Лорън е интелигентната и комуникативната. Всички показват своите най-добри качества“, казва Джоли пред ELLE.

Филмът „Вечните“ ще направи своята световна премиера на 5 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари