IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код бежово: 6 начина да носите цвета, вдъхновени от Анджелина Джоли

10 август 2021 16 30

Това е един от любите й нюанси

Снимка: БГНЕС

През годините научихме доста модни уроци от Анджелина Джоли, включително да не се страхуваме от големите цепки на роклите и това, че можем да носим елегантните си рокли дори и до магазина. Но може би най-важният урок, който актрисата ни е преподала, е как да носим неутрални цветове по начин, по който да не доскучаем на обществото и на самите себе си. 

Колкото и да не ни се вярва, гардеробът на Джоли е пълен с бежови тоалети незвисимо дали говорим за любимите й сандали, или за задължителният тренчкот. И все пак, дори когато носи този не толкова привлекателен цвят, актрисата успява да го превърне в нещо елегантно, изискано и красиво. Ключът към всичко това се крие в няколко прости трика, които споделяме по-долу. 

Ето какво ни съветва Анджелина Джоли

Правилната комбинация

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Джоли често се придържа към цветната тема, когато се облича, което определено помага на накара изцяло бежовите тоалети да изглеждат свежи и перфектно комбинирани. Монохроматичният вид е един от любимите й и това се доказва от снимката, на която актрисата носи широки панталони, допълнени от бежов тренчкот. 

Създайте баланс

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Дори когато Джоли излиза с бежов костюм и токчета в същия цвят, тя ще намери начин да накара тази комбинация да не изглежда толкова скучна. Още през юли актрисата придаде на тоалета си лек, спокоен обрат, като оформи солидния си комплект с класическа бяла тениска. 

Инвестирайте в красиви обувки

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Когато останалата часто от облеклото ви е достатъчно изящна, неутралните обувки винаги са интелигентен избор. Докато много знаменитости разчитат на свежи бели кецове, Джоли изглежда предпочита бежови токчета, които са еднакво универсални, но в същото време елегантни и също така няма да отклонят вниманието от останалата част от външния вид. 

Мислете извън рамката на общоприетото

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Джоли също така успя да подобри основния бежов цвят, като излезе с дизайни, които не са толкова традиционни или очаквани. Вместо да облече нещо познато и вече доказало се в елита на Холивуд, тя избира рокля с интересно деколте и нотка на блясък. Така актрисата се появи на наградите "Еми" през 1998 година. 

Създайте уникален стил

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Някои от вас може да се притесняват, че носенето на един и същи цвят отново и отново може да се окаже скучно, но както доказва Джоли, това всъщност е чудесен начин да се формира уникален личен стил. През годините свързваме бежовите и проветривите кафтанови рокли именно с Анджелина, а понякога тя решава да комбинира и двете в едно. 

Опитайте лека нотка на разнообразие

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Може би най-лесният и одобрен от Джоли начин да добавите разнообразие към всеки солиден неутрален ансамбъл е като заложите на различни детайли. Докато роклята или панталоните ви ще действат като основа на вашия външен вди, пластовите верижки, сребърни обувки или дори добавените пайети могат да добавят така необходимата разлика в класическия външен вид. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари