IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На червения килим: Емили Ратайковски се вдъхнови от Анджелина Джоли

8 август 2021 12 00

Моделката се появи със секси рокля на събитие на УНИЦЕФ

Снимка: Getty Images

Откакто Анджелина Джоли обърна погледите с невероятната си черна рокля с голяма цепка на наградите "Оскар" през 2012 година, подобни тоалети се превърнаха в задължителни за червения килим. Преди 9 години актрисата заложи на модел от Atelier Versace и заслужено спечели първото място в класацията за най-добре облечените звезди. 

Анджелина Джоли

Снимка: БГНЕС

Сега, почти десетилетие по-късно, дамите от елита на Холивуд все още обичат дългата цепка и често залагат на нея за светски събития. Най-пресния пример е от миналата събота, когато Емили Ратайковски се появи с такъв тоалет в Капри, Италия. Моделката беше сред звездните гости на галата на УНИЦЕФ и показа невероятна фигура четири месеца след раждането на сина си Силвестър. 

За събитието Ратайковски заложи на черна дълга рокля с паднало рамо от дизайнерката Вивиан Уестууд. Моделът се отличава с дълга предна цепка, която стига чак до началото на бедрото и дълбоко намачкано деколте. Чифт сандали с висок ток, диамантени обеци и диамент пръстен допълваха красивата рокля. Емили избра да носи косата си пусната и разделена на път, завършвайки визията с неутрално червило и лек бронзов оттенък на бузите. 

Емили Ратайковски

Снимка: Getty Images

Галата на УНИЦЕФ бележи едно от малкото излизания на Ратайковски след раждането на сина й Силвестър. Тя прекарва повече от времето си у дома и наскоро се опълчи срещу хората, които критикуват родителството й. Миналият месец тя проговори за "ужасните коментари", които са били оставени под снимките й с бебето в Instagram. 

"Всички си спомняме как сме атакували Бритни и сме я наричали лоша майка и сега съжаляваме за това. Говорим как трябва да сме по-добри като общество. Междувременно моята коментарна секция е изпълнена с ужасни коментари относно това как не заслужавам да бъда майка. Засрамете се", написа Ратайковски. Тя допълни, че е ужасно един родител да получава подобни обвинения и определения от непознати хора. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Д ( преди 2 години )
Повечето жени не могат да разберат, че трябва истинско излъчване и сексапил, а не само празен поглед и надута джука. Ама нека да се радват ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар