IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли забелязана на среща с The Weeknd

2 юли 2021 14 30

Дали двамата са новата светска двойка?

Снимка: БГНЕС

Добавете още една неочаквана холивудска комбинация към списъка си.

Според Page Six, Анджелина Джоли и The Weeknd са вечеряли заедно в италиански ресторант в Лос Анджелис. Двамата са прекарали няколко часа в компанията си, след което са напуснали поотделно.

Засега нито Джоли, нито The Weeknd са коментирали срещата, а източник до рапъра съобщава, че той по никакъв начин не е искал да я запази в тайна. Актрисата е била облечена с бежов тренчкот, черна рокля и черна предпазна маска, а The Weeknd заложил на малко по-спортен вид, комбинирайки дънки с черна тениска, дънково яке и огърлица от перли.

И докато някои фенове веднага обявиха двете звезди за новата светска двойка, това твърдение може да е леко прибързано. Срещата между двамата също може и да е напълно професионална, тъй като The Weeknd смята да започне кариера и в Холивуд. Наскоро той подписа сделка с HBO за създаване на свой собствен екранен проект, носещ името The Idol. Той ще разказва за певица, която се влюбва в промоутър в Лос Анджелис, но скоро разбира, че той е водач на секта. The Weeknd ще участва и ще продуцира сериала, като досега се е появявал на екран във филма Uncut Gems и написа сценария за епизод от American Dad.

Възможно е Джоли да е предоставила своите професионални съвети на изпълнителя или пък да е искала да вземе участие в сериала. Засега няма точна информация от какво естество е била срещата, но самото запознанство между двамата накара феновете им да полудеят и да мечтаят за нещо повече.

Все пак в момента и двете звезди са свободни, като последната връзка на The Weeknd беше с Бела Хадид, с която се разделиха през 2019 година. Джоли пък все още се развежда с Брад Пит, като преди няколко седмици беше забелязана в къщата на бившия си съпруг Джони Милър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Той е със Селена Гомез....заедно е с Анджелина защото обсъждат благотворителен проект за държавата от която е Абел ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар