IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага - модната икона на уличния стил!

10 август 2021 15 00

Изборът й на тоалети е впечатляващ

Снимка: Getty Images

Модното шоу на Лейди Гага по улиците на Ню Йорк продължава с пълна сила.

Явно разбрала, че скоро може отново да бъдем в хватката на изолацията, изпълнителката е решена да покаже на света, че е родена да бъде икона не само в музиката, но и в модата. Освен че ще пресъздаде образа на Патриция Реджани, която за кратко бе кралица на марката Gucci, Гага ни показва, че може да изглежда перфектно във всеки един момент.

Преди няколко дни тя се появи в залата Радио Сити Мюзик Хол, където се проведе специално събитие в чест на 95-ия рожден ден на Тони Бенет. Лейди Гага беше един от звездните гости, които се качиха на сцената заедно с рожденика и изпяха едни от най-големите му хитове. Преди да се захване за работа обаче изпълнителката излезе пред папараците и феновете, носейки перфектен костюм, който създаваше лека оптична илюзия. 

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

Заменяйки тюрбана и черните тоалети с нещо по-свежо, Гага избра малко по-омекотен вид - сив двуреден костюм на ивици и бял клъч. Тя комбинира тоалета си с грим в стил котешко око, а през по-голямата част от своеобразното дефиле обувките й останаха скрити за обществото. Все пак Гага зарадва феновете си, повдигайки дългия си панталон с широки крачоли, за да разкрие бежовите си токчета. От високите й черни платформи нямаше и помен, което накара хората да помислят, че изпълнителката е красив призрак, плаващ из центъра на града. 

Все пак на кого са му нужни обувки, когато си имаш Адам Драйвър и гардероб, пълен с дизайнерско Gucci? 

За да ви докажем, че изпълнителката наистина модна икона на своето време, ще ви кажем, че костюмът е от винтидж колекцията на Жан-Пол Готие за пролет/лято 1997 година. Аксесоарите й пък бяха от Maison Valentino, което ни уверява, че не всеки може да бъде като Гага. 

Летният уличен стил на звздата обаче не спира дотук. Малко по-рано през седмицата тя се появи със стилна мини рокля с голяма бяла дантелена яка. Ако искате да си я закупите, знайте че марката е Andrew GN и че цветът е черен. Светкавиците на фотоапаратите успяха да заблудят голяма част от феновете, които си помислиха, че роклята е синя. Тоалетът беше допълнен от диамантени обеци, черни токчета, скъпа чанта и големи слънчеви очила. Косата на изпълнителката беше добре прибрана на опашка и нито един кичур не падаше от нея. 

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

В началото на август пък изпълнителката ни върна в миналото, залагайки на черна рокля на бели точки от Rodarte. Тоалетът включваше дебел колан и бяла яка, придавайки отличителен външен вид от 60-те години. Тенденции от това десетилетие ще можем да видим и в новия филм на Гага "House of Gucci", където тя си партнира с Адам Драйвър. 

Звездата завърши тоалета си с чифт черни слънчеви очила на Celine, кристални и перлени обеци от Agmes Sandra и деликатен диамантен пръстен. Бялата й шикозна чанта Delvaux беше избродирана с думите "Любов за продан". В обувния департамент Гага избра кожени бели токчета на Giuseppe Zanotti.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

В рамките само на няколко дни Лейди Гага показа, че освен на музикалната сцена, доста я бива и в модната индустрия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари