IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага и Адам Драйвър – кралят и кралицата на зимата

14 март 2021 21 00

Певицата сподели снимка от снимачната площадка на House of Gucci

Снимка: БГНЕС

Ако си мислехте, че „Роди се звезда“ беше впечатляващ, почакайте да видите новия филм на Лейди Гага. Преди няколко дни певицата сподели само снимка от снимачната площадка, но интересът към проекта ѝ взриви интернет.

Гага публикува снимка в социалните мрежи, на която позира с колегата си Адам Драйвър. Двамата влизат в главните роли във филма House of Gucci, който в момента се снима в Италия. Актьорът и певицата ще изиграят истинската двойка Маурицио Гучи и Патриция Реджани, като Гага дори се похвали и с уменията си по италиански. Под снимката тя написа „Signore e Signora Gucci“, което в превод означава „Господин и госпожа Гучи“.

Певицата беше облечена в изцяло черен тоалет, включващ поло с дълъг ръкав, колан, златни бижута и бяла пухена шапка. Косата ѝ е в тъмнокафявата гама, която най-вероятно е направена специално за филма. Адам Драйвър пък заложи на бял ски костюм, който беше свален до кръста и под него се вижда плетено поло. Той допълни външния си вид с големи очила от 80-те, като топло е прегърнал Гага на фона на зимния пейзаж. Зад тях феновете могат да видят побеляла планина, което ни наведе на мисълта, че във филма ще има сцени и от ски курорт.

В House of Gucci се очаква героите на Гага и Драйвър да имат малко спорни отношения, тъй като сюжетът се съсредоточава върху заговора на Патриция да убие съпруга си. Двойката е женена от 1973 до 1991 година преди бизнесменът да бъде осъден на 29 години затвор през 1998 година по обвинение, че е заговорничил за нейното убийство. Във филма, режисиран от Ридли Скот, ще участват още Джаред Лето като Паоло Гучи и Ал Пачино като Алдо Гучи.

Целият екип е в Италия от няколко седмици, като на 24 февруари Лейди Гага получи неприятна новина от Америка. Тогава стана ясно, че две от трите ѝ кучета са откраднати, а изпълнителката предложи 500 хиляди долара на всеки, който даде информация за тях. Човекът, който се грижи за животните беше прострелян и откаран в болница.

„Все още се възстановявам от една много близка среща със смъртта“, заяви Райън Фишър след операцията си. Той допълни, че ще каже повече за случая, когато се почувства по-добре. Обръщайки се директно към Гага, Фишър заяви, че кучетата вече са намерени и са добре. „Ти показа невероятна подкрепа към мен и цялото ми семейство. Обичам те и ти благодаря“, завърши той.

Засега не е ясно кога точно ще бъде премиерата на House of Gucci, но сме сигурни, че феновете на Лейди Гага вече нямат търпение да видят филма на голям екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари