IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага, Ал Пачино и Адам Драйвър разказват истинската история на фамилията Гучи

30 юли 2021 14 50

Първият трейлър и официалните плакати вече са пуснати

Снимка: Getty Images

„Това беше име, което звучеше толкова хубаво, толкова привлекателно. Име, чиито синоними бяха стил и мощ. Но това име беше и проклятие“.

Това са първите думи от официалния трейлър на филма House of Gucci, който толкова дълго чакахме. Винаги сме се възхищавали на магията на кратките клипове, които те карат да отидеш до киното и да изгледаш цялата лента. В едва две минути са събрани толкова много моменти, гарнирани с перфектната музика, че няма как да не се изкушиш да гледаш крайния продукт на голям екран.

House of Gucci обаче вдигна летвата малко по-високо, пускайки първия си трейлър. В него са представени всички звезди от филма включително Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Джаред Лето, Салма Хайек, Рийв Карни и Джак Хюстън. Само ще кажем, че четирима от тези актьори са носители на „Оскар“, а двама са с номинация, което само по себе си говори за класиката на състава, който е събран. В допълнение зад камерата сяда Ридли Скот и май това трябва да е достатъчно.

Филмът проследява историята на Маурицио Гучи (Драйвър) и Патриция Реджани (Гага), които са омъжени от 1973 до 1991 година. 4 години след развода им шефът на Gucci е убит, а за покушението е обвинена бившата му съпруга, която е наела професионален убиец. Гага изглежда невероятно в елегантните дрехи на Патриция, сменяйки официални с ежедневни тоалети през целия клип. Трейлърът показва как Реджани се опитва да настрои съпруга си срещу собствената му фамилия и да се отърве от „боклука“.

Освен краткия клип, от официалните профили на филма в социалните мрежи пуснаха и няколко плаката. На тях се виждат Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Джаред Лето, който, ако нямаше име до себе си, нямаше да го познаем. Лето и Гага препубликуваха снимките, като върху тази на изпълнителката имаше надпис „Stasera“, което на български означава „тази вечер“, намеквайки за пускането на официалния трейлър.

Всичко това беше чакано с голямо нетърпение от феновете на киното, след като Гага сподели първи снимки от филма през април. На тях изпълнителката носеше черно поло, черни панталони, черен колан и златни накити, а до нея беше застанал Адам Драйвър. Зад тях се разкриваше красотата на италианските Алпи. Няколко други снимки бяха пуснати след това, включително на неразпознаваемия Лето в ролята на Паоло Гучи, на Адам Драйвър, който кара електрически скутер и на Лейди Гага зад волана на винтидж автомобил.

На 8 май беше оповестено, че снимките на филма са приключили, а премиерата му се очаква на 25 ноември. Събитията са базирани на истинската история от Сара Гай Фордън The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари