IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Афроплитките на Зендая: убийствен летен стил в косите!

2 август 2021 10 30

Ето колко дълго могат да издържат вашите плитки според размера им

БГНЕС

Новите афроплитки на младата звезда Зендая бяха обявени от списание Vogue за „лятно съвършенство в косите“. Факт е, че плитките от доста години се превърнаха в гореща тенденция в прическите, особено за летния сезон. Плитките са желана визия както от малките момиченца, така и от дамите от всяка раса.

Специално Зендая е експериментирала с няколко вида, размера и цветове плитки, както в личния си живот, така и на червения килим. Наскоро тя беше заложила на ултрадълги, червени плитки, а сега пък дебютира в Instagram новия си летен облик – по-къси, черни плитки.

Ето и колко дълго могат да издържат вашите плитки, според размера им:

Плитките са една от най-удобните прически за лятото, а освен това са подходящи, ако искате да оставите естествената си коса да порасне или да се възстанови, като известно време не ви се налага да я боядисвате. Афроплитките също така са невероятно лесни за оформяне.

И все пак, ако сте човек, който никога досега не си е правил подобна прическа, сигурно има много върху какво да се замислите, преди да се навиете да си ги направите за първи път. Това включва проучване на кой фризьор трябва да се доверите, да помислите как искате да изглеждат вашите плитки по дължина и цвят, и по-важното, колко дълго те ще издържат, за да оправдаят парите, които ще. дадете за сплитането им.

Най-общо казано, ако решите да си направите подобна прическа, повечето фризьори ще ви кажат, че визията ви ще издържи около шест седмици. Макар това да е вярно по отношение на повечето плитки, истината е, че това колко дълго ще издържи стилът ви, често зависи от това колко са големи самите плитки: малки, средни, дебели или джъмбо.

Колко траят малките плитки?

Според коафьорите, малките плитки обикновено са широки колкото молив. За този размер плитки можете да очаквате, че ще издържат между шест и осем седмици, в зависимост от това как ги поддържате.

Колко дълго траят средните плитки?

Средните плитки, които са с ширина на монета, подобно на малките плитки, ще издържат до осем седмици.

Колко дълго издържат големите плитки?

Тъй като средните плитки са с размер на по-малки монети, големите плитки обикновено са с размер на по-голяма монета. Тези плитки обикновено имат по-кратък живот – от четири до шест седмици, тъй като секциите, на които са сплетени са по-големи и няма възможност за достъп до почистване на скалпа по начина, по който бихте го направили с по-тесните плитки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари