fallback

Вижте снимки от сватбата на дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс

19 October 2021 18:00

Всичките 300 гости на събитието са били напълно ваксинирани

Дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс – Дженифър се омъжи преди три дни в дантелена рокля с дълги ръкави, дело на топдизайнерката Vera Wang. Милиардерската наследница каза „Да“ на дългогодишния си приятел – египетския жокей Найел Насар. Дженифър и Найел сключиха брак във фермата на фамилия Гейтс в окръг Уестчестър, Ню Йорк. 25-годишната булка е най-голямото от трите деца на една от най-влиятелните двойки в света – Бил и Мелинда, които обаче в момента са в развод.

Въпреки предстоящият развод на съпрузите Гейтс и въпреки продължаващата пандемия, младоженците са успели да съберат 300 души за своето сватбено тържество. Брачната церемония се е провела изцяло на открито, а приемът е бил на закрито. Всички гости са били напълно ваксинирани и с отрицателен тест за COVID-19.

„Чувстваме се изключително щастливи, че успяхме да се съберем безопасно с близките ни хора“, каза Дженифър пред списание Vogue. „Знаем, че други хора нямат такъв късмет, особено след като пандемията продължава да опустошава различни общности в САЩ и по света.“

Колкото до романтичният дизайн на роклята на булката, той включва корсет от френска дантела с ръчно бродирани детайли и пола от тюл.

„Вера и целият ѝ екип бяха толкова прекрасни – сбъднаха идеята ми за мечтаната ми рокля“, сподели още Дженифър пред Vogue. „Тя е икона в модната индустрия и новаторка като жена. Тя смени кариерата си късно и следва страстите си. Още от първата ни среща знаех, че попадам в добри ръце“, разказва щастливата булка.

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Що се отнася до младоженеца, той беше избрал класически смокинг на Armani и бутониера от момина сълза, която съответстваше на букета на булката.

След сватбата си Дженифър сподели специална снимка от събитието в своя Instagram акаунт, до която написа: „Моята вселена“.

Майка ѝ Мелинда също отрази празничния уикенд със сърдечен пост в социалната мрежа: „Каква радост е да празнуваме светлината и любовта на @jenniferkgates и @nayelnassar през изминалия уикенд. Толкова сме благодарни, че успяхме да намерим начин да се съберем безопасно за този специален ден“, написа тя.

A post shared by Jennifer Katharine (@jenniferkgates)

Дженифър, която понастоящем учи медицина, първа сподели щастливата новина за годежа си с Насар през януари 2020 г.

„Найел Насар, ти си единствен по рода си“, написа тя в поста си в социалните мрежи, споделяйки снимка, на която се виждаше годежният ѝ пръстен с голям диамант. „Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си в учене, израстване, смях и обич заедно“, добави още богатата наследница.

Насар, който се състезава в конен спорт на Олимпийските игри в Токио за отбора на Египет, също отпразнува този важен момент от живота си в собствения си профил в Instagram, като написа „Тя каза да!! Чувствам се най-щастливият мъж в света в момента. Джен, ти си всичко, което можех да си представя... и много повече.“

A post shared by WEDDINGS BY ALLAN ZEPEDA (@allanzepedaphoto)

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
сватба булка Vera Wang милиардер Бил и Мелинда Гейтс ферма ваксинирани
1 коментара
fallback