IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Гейтс се развежда след 27 години брак

5 май 2021 14 30

Двойката не можела да се развива повече заедно

БГНЕС

Бил и Мелинда Гейтс се развеждат след 27-годишен брак. Двамата обясниха, че повече не могат да се развиват заедно и затова слагат край на съвместния си живот.

„След дълго обмисляне и много работа върху връзката ни, ние взехме решение да сложим край на брака си“, написаха двамата в Twitter.

Бил и Мелинда се запознаха през 80-те, когато тя се присъедини като мениджър към екипа му в Microsoft. Двойката има 3 деца и заедно основа и управлява фондацията „Бил & Мелинда Гейтс“, която е събрала милиарди, за да осигури различни ваксини за децата и да се бори с инфекции и заразявания.

Семейство Гейтс, заедно с Уорън Бъфет са сред богаташите, които вярват, че човек трябва да дава, за да получава и годишно даряват десетки милиони за различни каузи.

Бил Гейтс,

БГНЕС

Гейтс е определен за 4-ия най-богат мъж на света според списание „Форбс“, като състоянието му е изчислено на 124 млрд. долара.

Бил и Мелинда сами споделиха новината за раздялата си в социалните мрежи и помолиха за уважение на личното им пространство.

„През последните 27 години, отгледахме 3 невероятни деца и създадохме фондация, която работи по целия свят, целейки да позволи на повече хора да водят по-здравословен и продуктивен живот. Ние продължаваме да споделяме обща мисия и виждане за живота и ще работим заедно във фондацията си, но вече не вярваме, че можем да се развиваме като двойка в следващата фаза от живота си. Ще ви помолим да уважите личното пространство на семейството ни, докато ние се опитваме да навигираме този нов начин а живот“, се казва още в официалното изявление на семейство Гейтс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари