IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион отмени шоуто си в Лас Вегас заради внезапно заболяване

20 октомври 2021 17 40

Изпълнителката сподели, че е съкрушена от случилото се

Снимка: Getty Images

Завръщането на Селин Дион в Лас Вегас се отменя за неопределено време заради „непредвидени медицински симптоми“, свързани с мускулни спазми.

53-годишната изпълнителка сподели с феновете си, че е „съкрушена“ да отмени концерта си на пети ноември, с който трябваше да се открие новото ѝ шоу в хотел Theatre at Resorts World, който отвори врати през юни месец. Дион отмени всичките си участия от 5 до 10 ноември и от 19 януари до 5 февруари заради продължаващи проблеми с мускулите и появата на спазми. Според официално съобщение, здравословното ѝ състояние не позволява качването на сцена и участието в концерти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

В момента изпълнителката е лекувана от медицинския си екип, който обаче все още не може да се справи с мускулните спазми. „Съкрушена съм от ситуацията. С екипа ми работихме за това шоу през последните осем месеца и да не мога да изляза на сцената този ноември истински ме натъжи“, заяви Дион в официално съобщение. Тя допълни, че тъгата ѝ става още по-голяма, когато се сети за красивата сцена, която феновете няма да видят дълго време.

„Чувствам се ужасно зле, че разочаровам всичките си партньори и колеги, но най-много съжалявам, че разочаровам всичките си фенове, които са си направили планове да дойдат до Лас Вегас. Сега обаче трябва да се фокусирам върху подобряването си... Искам да се справя с това възможно най-бързо“, завърши певицата.

Джон Меглен, който е президент на компанията, организираща концертите на Дион, заяви, че датите ще бъдат насрочени в период, в който Селин се чувства готова да се качи на сцената. „Селин е част от нашето семейство и най-важното сега е тя да се фокусира върху възстановяването си. През 20-годишната ни връзка с нея ние научихме колко отдадена и упорита е тя, като е най-щастлива, когато е на сцената и прави това, което най-много обича – да пее за феновете си“, каза още Джон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Селин Дион се сбогува с Лас Вегас през 2019 година след 16-годишно участие в различни концерти, които се състояха в хотел Ceasars Palace. Шоуто ѝ на 5 ноември трябваше да бъде специално за събиране на средства в борбата срещу коронавируса. Хората, които са си закупили билети чрез официалните представители, веднага ще си получат парите обратно.

Все пак засега Дион не е отменила световното си турне, което трябва да започне на 9 март 2022 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари