IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион разкри кои са най-важните мъже в живота ѝ

12 май 2021 09 00

Те са трима и тя ги обожава

БГНЕС

Кои са най-важните хора в живота на Селин Дион? Отговор на този въпрос дава самата певица със снимка, която сподели наскоро в своя Instagram. Няколко години след смъртта на съпруга ѝ, певицата споделя, че не би обичала никой друг и няма нужда от половинка. Но сърцето ѝ винаги ще бъде в плен на трима очарователни мъже – нейните пораснали синове.

53-годишната изпълнителка показа колко са се променили близнаците ѝ и техният батко, снимайки се за спомен с тях по случай Деня на майката.

„Кой имаше най-добрият ден днес, аз или децата?“, написа певицата към кадъра, на който позира с 21-годишния Рене-Чарлз и 10-годишните Нелсън и Еди. Те са в градината, а до тях са домашните им любимци.

Дион сподели още, че за нея е истинска привилегия да бъде майка, особено на прекрасни деца като нейните момчета. Тя посочи, че се наслаждава на всеки един момент с тях.

„Може ли да бъде по-добре? Следва продължение...“, написа още изпълнителката на хита „My Heart Will Go On.

Селин не обича да показва синовете си често в социалните мрежи. Последният път, в който ги видяхме, бе за Бъдни вечер 2020-а, когато тя се снима с тях край елхата. Тогава всички носеха еднакви пижами с коледни мотиви.

Докато Нелсън и Еди все още живеят с Дион, по-големият им брат Рене е студент и ги посещава само по празници. Пуснал дълга брада, с очила, той много прилича на покойния му баща Рене Анджелил, който си отиде от този свят на 73-годишна възраст, след боледуване от рак на гърлото.

Над 360 хиляди последователи на звездата са харесали снимката ѝ.

Заради разпространението на коронавируса, Селин Дион намали значително ангажиментите си и отложи своето световно турне Courage за 2022-а. Но не си мислете, че няма с какво ново да изненада своите почитатели. До края на тази година трябва да излезе филмът ѝ „Текст за теб“, в който участие ще вземе боливудската звезда Приянка Чопра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари