IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Селин Дион се снима без грим

26 октомври 2020 14 30

Певицата релаксира сред природата

БГНЕС

Селин Дион е една от изпълнителките на музикалната сцена, която държи на външния си вид. След драстичното ѝ отслабване, тя заложи на по-предизвикателни тоалети, с които получи доста критики. Наскоро неостаряващата звезда поднесе поредната изненада към феновете си, връщайки къдравите си кичури отпреди години. Сега тя за пореден път показва, че не ѝ пука за хорското мнение, качвайки свои снимки без грим. 

„В предизвикателни времена е още по-важно да се замислим за всичко онова, за което сме благодарни. Надявам се, че ще намерите моменти за мир, щастие и любов, днес и всеки ден“, написа изпълнителката в Instagram, поздравявайки канадците с Деня на благодарността. 

Дион е използвала почивните дни, за да релаксира в планината и показа как – като е оставила сценичната си визия в забързания град и е сложила спортните дрехи и обувки, връзвайки си косата само на опашка. 

В ръката си Селин държи термос, а на кръста си е вързала червен суитшърт. Усмихвайки се на камерата без никакъв грим, тя спечели симпатиите на своите последователи в социалната мрежа. 

„Виждам, че сте си заредила батериите“, „Красива“, „О, боже, Селин. Изглеждаш толкова здрава и красива. Бяхме забравили усмивката ти“, пишат ѝ почитатели под кадрите. 

Напоследък певицата прекарва все повече време в планината или любимите си паркове. Разхождайки се, катерейки или обядвайки сред зеленината, тя показва, че не ѝ трябват високи токчета или лъскави рокли, за да се почувства добре. И по този начин кара своите фенове да се върнат назад към природата и естествената красота. 

„Не всички, които се лутат, са изгубени“, обяснява канадската изпълнителка, снимала се сред дърветата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари