IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балет – тайната за перфектна фигура на Селин Дион

30 януари 2020 14 30

Певицата твърди, че не гладува

БГНЕС

Подобно на Адел, която отслабна драстично, миналата година Селин Дион притесни много от феновете си. Нейни снимки, на които изглежда изключително слаба, бяха публикувани в социалните мрежи, където веднага я обявиха за анорексичка. Въпреки писанията в интернет, звездата бе категорична, че е здрава и нищо лошо не се е случило.

„Хората казват, че съм ужасно слаба, но аз работя много и исках промяна“, споделя певицата, която за закуска яде само един кроасан и пие еспресо.

Перфектната фигура на Селин Дион – благодарение на балет

Скелет - това е едно от най-често срещаните определения за певицата в Instagram, Twitter и Facebook, което предизвика гневната ѝ реакция. През септември 2019-а тя коментира темата за отслабването си пред „Entertainment Tonight“: 

„Намирате ли нещо лошо в моето тяло? Аз ходя на балет. Правя много упражнения за разтягане. Това ми помага да постигна баланс между ума, тялото и душата си“. 

По думите ѝ, когато е била на 12, тя е имала по-пухкаво лице, защото си е похапвала повече, но иначе винаги е била слабичка. 

Наскоро Селин Дион сподели кратко видео в Instagram, с което показва как се разтяга като истинска балерина и без проблем прави шпагат. 

Отслабването – след трагичната ѝ загуба 

Точно преди 4 години певицата загуби най-близкия си човек – съпруга ѝ. Рене Анджелил почина след като няколко години се лекуваше от рак на гърлото. Неговата смърт е основната причина за рязката ѝ промяна – не само във външния ѝ вид, но и в отношенията с хората. 

За да превъзмогне по-лесно смъртта му, Дион започва да ходи на балет. В началото по-скоро запълва свободното си време, но после бързо открива, че това ѝ помага да се освободи по-лесно от болката и напрежението. 

Селин среща танцьора Пепе Муньос, който я вдъхновява за балета.

„Реших да започна да танцувам, след като срещнах Пепе. Балетът бе моя мечта“, признава тя. 

Много скоро след като ѝ преподава за първи път, медиите го свързват като новото гадже на Селин Дион. Младокът често я съпровожда на официални събития. Звездата обаче категорично отхвърля твърденията, че има нова любов и само отговаря пред медиите, че двамата са просто добри приятели, които прекарват времето си заедно. 

В момента Селин Дион тежи под 60 килограма, но не коментира точните цифри. В своя профил в Instagram тя споделя само, че е започнала да живее своя втори живот – чувства се отлично и има вдъхновение за музиката, която е нейната муза след Рене Анджелил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари