IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион е огнена за Коледа

26 декември 2019 12 00

Изпълнителката впечатли с избор на обувки

Снимка: Reuters

Коледа е съвсем близо и звездите трепетно се подготвят за празника. Някои от тях се похвалиха в социалните мрежи, че са готови с украсата вкъщи и дори показаха своите елхи на феновете си. Една от тях беше и Селин Дион, която впечатли не с коледно дръвче, а по-скоро грабна погледите с избора си на облекло.

Изпълнителката се появи в социалните мрежи с червена рокля и огнени обувки, които много лесно могат да разтопят снежните виелици, засегнали САЩ. Дион е коленичила пред елхата си, която, честно да си кажем, не е много отрупана. Явно изпълнителката ще се опита да компенсира липсата на играчки с подаръци под коледното дръвче.

„А вашето дърво украсено ли е вече?“, пита Селин своите почитатели.

Някои от тях веднага побързаха да отговорят, че са готови с коледните украси, но други споделиха, че им липсва нещо. „Моето дърво ще изглежда много по-добре, ако ти си пред него“, пише един фен на Селин.

„Изглеждаш невероятно. Нямам търпение да те видя в Колорадо през март“, отговаря пък друг. Носителката на „Грами“ ще започне своето турне „Courage“ още през януари. Това ще бъде първо турне за Селин от повече от 10 години насам. 

Тази година Дион се изкачи на първо място в класацията на Billboard 200 за най-добри албуми за първи път от 17 години насам. „Courage“ беше пуснат на пазара на 15 ноември и само за седмица от него се продадоха над 113 хиляди копия само в Америка. 

„Много съм благодарна на всички, текстописците, продуцентите и музикантите, които споделиха невероятния си талант с мен. Благодаря и на страхотните фенове за невероятната им подкрепа. Не знаете колко много значи това за мен. Обичам Ви“, написа Селин в Инстаграм на английски и френски. 

Чакането от 17 години обаче я прави жената, която има най-голяма пауза между два албума на първо място. Преди това Уитни Хюстън държеше рекорда със 16 години и 4 месеца между песента към филма „The Bodyguard“ и записа ѝ „I Look To You“. 

Гащеризонът на раздора: Давай, Селин Дион, ти си момиче на Chanel!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари