IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион с признание за мъжете в живота й

22 ноември 2019 14 40

Не е излизала на срещи от 2016 г.

Reuters

Селин Дион с откровено признание за живота ѝ след смъртта на нейния съпруг. Въпреки че звездата се появяваше в компанията на различни мъже по време на събития, тя обяви, че не е излизала на среща откакто е загубила своя любим.

51-годишната певица даде интервю за Анди Коен и канала „Bravo“, където разкри, че не е имала гадже от 2016 г. насам.

Изпълнителката гостува, за да промотира най-новия си албум „Courage“, но разговорът бързо се насочи към личния ѝ живот.

Дион сподели, че не се е изненадала от факта, че таблоидите я свързват с един от най-добрите ѝ приятели. По думите ѝ, тази индустрия е създадена именно за писането на подобни новини. 

„Имам чувството, че днес не можеш дори да си с мъж, който само ти държи ръката“, коментира тя и изтъкна, че в един момент просто се принудила да каже, че е гей, за да я оставят на мира. 

„Но ние можем да си държим ръцете, да ходим на кино и по ресторанти. Успокойте се, хора“, добавя тя. 

Преди близо 3 години звездата загуби съпруга си Рене Анджелил. През 2018-а се заговори, че тя излиза с 34-годишния бразилски танцьор Пепе Муньос. Той бе част от екипа ѝ на няколко нейни концерта, придружаваше я и по светски събития. Въпреки че двамата бяха неразделни, изпълнителката заяви многократно пред медиите, че двамата са само приятели. 

Говорейки за песента, която ѝ донася най-голяма слава – „My Heart Will Go On“, Селин обяснява, че всъщност никога не е искала да я записва. Накрая покойният ѝ съпруг говорил с автора на текста и я склонил да направят един пробен запис.

Преди броени дни хитовата изпълнителка гостува в предаването на Джими Фалън, където също говори за парчето, прозвучало във филма „Титаник“. Тогава водещият попита певицата какъв би бил краят на лентата, ако Роуз бе направила място на Джак върху вратата, плуваща в ледените води. А тя отговори шеговито: „Не ме вкарвай в беля. Ами ако решат да направят „Титаник 2“?“. 

„Добре, ако се вгледаш, ще видиш, че Роуз може би е мъртва или замръзнала и определено не е изцяло там. Второ, Джак няма нужда от специална покана. Какво? Хайде, скъпи, скочи тук и се настани удобно, така ли?“, продължи Дион и излезе от положение като посочи, че най-вероятно Джак не е имал сили да се качи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари