IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион се завръща на сцената

19 септември 2019 14 40

Певицата пусна три нови песни и започна световното си турне

Снимка: Reuters

Кой друг, ако не Селин Дион, може да напомни за себе си по грандиозен начин. Вчера изпълнителката пусна три нови песни и започна своето турне. Сингълите „Courage“, „Lying Down“ и „Imperfections“ са от предстоящия албум на Дион, който носи името „Courage“ и ще бъдат пуснати в продажба на 15 ноември.

Това ще бъде 12-и албум за певицата, станала известна с хита си „My Heart Wiil Go On“, който беше използван във филма „Титаник“. Дион направи кратка почивка от сцената, като последният ѝ студиен запис беше през 2013 година.

Това обаче не е всичко. През април певицата сподели със своите фенове, че подготвя световно турне, с което да промотира новия си албум. Вчера то започна, а първата му спирка беше град Квебек в Канада.

Дион

Снимка: Reuters

Това е първото турне на певицата след като съпругът ѝ Рене Анжелил почина от рак през 2016 г. Все пак тя заяви, че няма да пътува заедно с децата си по време на концертите. Дион е майка на трима сина – 18-годишния Рене-Чарлс и 8-годишните близнаци Нелсън и Еди.

Албумът ѝ и световното турне неслучайно носят името „Courage“, в превод – кураж. „Всички минаваме през трудности в живота. Дали ще е загуба на близък, дали е здравословен проблем или пък трябва да се борим с пречки, които ни предлага животът“, казва Дион.

Тя продължава, че съпругът ѝ е искал тя да се върне обратно на сцената. „Той искаше да се увери, че все още следвам мечтата си, аз исках да му докажа, че съм добре. Всички сме добре, ще се справим“, завършва певицата.

Световното турне се очаква да продължи до 27 април 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари