IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион върна феновете си в 90-те години с прическа

8 октомври 2020 14 30

Изпълнителката публикува видео от звукозаписното студио

Снимка: БГНЕС

Селин Дион е една от най-обичаните звезди в социалните мрежи. Снимките ѝ винаги са харесвани над милион пъти, а коментарите са насочени в положителна посока. Феновете на изпълнителката постоянно я поздравяват за начина, по който изглежда, въпреки факта, че е на 52 години.

Тъй като музикалните събития са отменени заради пандемията от коронавирус и все още не се знае кога точно ще може да отидем на концерт на Селин Дион, звездата реши да ни зарадва с видео от звукозаписното студио. Тя използва социалната мрежа Instagram, за да покаже на феновете си част от работата по хита ѝ „The Chase“, който беше пуснат през 2019 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Песента и вокалните умения на Дион обаче не бяха единственото впечатляващо нещо в клипа. В студиото звездата разкри и естествените си къдрици, които се появиха за последен път в общественото пространство през 90-те години на миналия век. Оттогава Селин е експериментирала с руси акценти, бретон и различни формати на къса прическа. 

Къдриците ѝ обаче бяха нейна запазена марка в първите дни на кариерата ѝ. През последните години обаче изпълнителката постоянно залагаше на права коса или стегната опашка. Разбира се, феновете на Дион мечтаеха да видят отново къдриците на любимката си и веднага напълниха секцията за коментари с положителни думи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

„Обожавам тази коса“, „Олеле, косата ти! Защо не я носиш така постоянно? Толкова е красиво!“, са само част от коментарите под видеото. Дали Дион ще ги послуша и ще започне все по-често да залага на къдриците, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари