IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексапил в злато и камъни: Селин Дион с нова фотосесия

12 август 2020 16 30

Певицата показа стройната си фигура

БГНЕС

Сексапил в злато и камъни. Така може да определим новата фотосесия на Селин Дион. 52-годишната певица показа стройната си фигура, носеща нестандартно боди на Thierry Mugler. 

„Живей си живота по златното правило“, написа изпълнителката през уикенда, като така зарадва своите близо 5 милиона последователи с провокативните си кадри. 

Изрязаното боди в златисто прилича на ризница. То е по-обемно, състоящо се от различни елементи, както и украсено със скъпоценни камъни, които са разположени в долната му част и на бюста. 

На една от снимките Дион е застанала в балетна поза. Бедрата и ръцете ѝ са стегнати, носещи лек бронзов загар. 

На друг кадър Селин носи и златен ръкав, показващ по-отблизо уникалното творение, с което тя е облечена. 

По-рано тази седмица изпълнителката обяви в Instagram, че е съпричастна със семействата на жертвите на мощната експлозия в Бейрут и се моли за мир. 

През последните няколко месеца певицата се изгуби от социалните мрежи. Тя трябваше да промени плановете си заради разпространението на коронавируса и отложи доста от своите концерти. Стоейки си у дома, тя написа нов текст на своя хит  „My Heart Will Go On“. Неговата основна цел бе да насърчи хората да спазват социална дистанция и да носят предпазни маски. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари