IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион отдаде последна почит към майка си

20 януари 2020 10 50

Терез Дион почина миналата седмица

Снимка: Getty

Селин Дион се сбогува с майка си. Изпълнителката почете Терез Дион по време на концерт от турнето си „Courage“. В момента звездата се намира в Маями, където в петък се появи на сцената с невероятна червена рокля и призна пред своите фенове, че е доста емоционална, а краката ѝ треперят.

Тя обясни, че само преди два дни е била при майка си заедно със своите братя и сестри. „Получихме обаждане от сестрата, която се грижеше за нея и тя ни каза, че ѝ остава малко време. Много малко“, започна своята изповед Дион. Изпълнителката добави, че семейството е било цяла вечер заедно в Монреал.

„Разказвахме си истории, пяхме песни, прегръщахме се“

Хора, които са били на концерта, заявиха пред ET, че Дион е изпяла песента „Somewhere Over the Rainbow“ в памет на майка си. По време на изпълнението снимка на Терез Дион беше показана на видеостената на сцената. След края на песента, публиката аплодира цели пет минути.

Терез Дион почина на 16 януари след като месеци се бореше със здравословни проблеми. „С най-голямо съжаление съобщаваме, че г-жа Терез Дион почина в дома си през нощта“, се казва в официалното съобщение от звукозаписната компания на Селин Дион.

Изпълнителката сподели и в Инстаграм тъжната новина като публикува снимка на цялото семейство. Дион допълни, че ще продължи турнето си в памет на майка си.

„Мамо, обичаме те толкова много“, написа тя на английски и френски.

Селин Дион изпълнила предсмъртното желание на съпруга си 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари