IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Yes, baby! Селин Дион завладя улиците на Ню Йорк

6 март 2020 17 30

Изпълнителката отново впечатли с визия

Снимка: БГНЕС

Селин Дион кацна в Ню Йорк, който е поредната спирка от световното ѝ турне, с което тя промотира новия си албум „Courage“. Изпълнителката завладя улиците в града с невероятен стил и трудно можеше да се отърве от фенове, които искаха автограф или снимка.

В Голямата ябълка Дион се появи с тоалет от новата колекция на Michael Kors, а роклята ѝ предизвика истински фурор. Тя беше като наметало, което звездата гордо разпери пред фотографите. Визията си допълни със стилна шапка от Eric Javits и обемни слънчеви очила.

Селин никак не се притесняваше от вниманието, което прикова към себе си и отдели няколко минути за папараците. На една от снимките тя е застанала като истински супергерой с широка усмивка. 

Преди няколко дни звездата беше изненадана от вокалните способности на своя фенка. 22-годишната Фрида Соломон от Ню Джърси изпълни песента „I Surrender“, а реакцията на Дион обиколи социалните мрежи за нула време. Тя похвали изпълнението на момичето и изглеждаше наистина доволна от чутото.

Световното турне на Селин започна през септември 2019 година в Канада, ще посети Америка, Европа, Близкия Изток и ще завърши в Лондон точно година след началото си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари