IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион към съпруга си: Няма и ден, в който да не мисля за теб

19 януари 2021 10 40

Изпълнителката с трогателно писмо навръх петата годишнина от смъртта на Рене

Снимка: БГНЕС

По думите на Селин Дион, истинската любов ни докосва само веднъж и остава в нас завинаги.

Носителката на „Грами“ си спомня за съпруга си Рене Анжелил, с когото бяха заедно повече от 20 години. Импресариото почина преди пет години след дълга битка с рака на гърлото. На 14 януари Селин отбеляза тъжната годишнина, споделяйки снимка на двамата влюбени, които си държат ръцете.

„Няма и ден, в който да не мислим за теб. Посягаме към теб повече от всякога, за да ни напътстваш, да ни закриляш и да ни подкрепяш“, написа изпълнителката под милия кадър. Тя добави, че любовта на Рене блести над всички в света, особено върху онези, които изпитват трудности в тези безпрецедентни събития. „Ти си в сърцата и живота ни завинаги. Обичаме те“, завърши Дион.

Посланието беше подписано от синовете на двойката – Рене-Чарлз(19) и близнаците Нелсън и Еди(10). През октомври семейството на Селин отпразнува рождения ден на по-малките си деца с ново съобщение за съпруга си, в което казва, че той със сигурност се гордее с наследниците си и винаги ще ги гледа отгоре.

Когато здравето на Рене се влошава през 2014 година, Селин си взе почивка от представленията в Лас Вегас. Тогава съпругът ѝ се подложи на операция, за да му бъде премахнат тумор в гърлото, като постепенно започна да се възстановява. „Искам да отдам всяка частица от енергията и силата си на моя съпруг и неговото здраве“, каза тогава изпълнителката.

Селин и Рене се женят през 1994 година и остават заедно повече от две десетилетия, въпреки разликата им от 26 години. Церемонията се състои в базиликата Нотр-Дам в Монреал, Канада. Дион е била облечена с булчинска рокля от Mirella and Steve Gentile, като воалът ѝ е направен от 2000 кристала „Сваровски“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари