IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион: Нова година носи нова надежда

12 януари 2021 10 40

Певицата търси вдъхновение сред природата

БГНЕС

Селин Дион посрещна новата 2021 г. с надежда. Открила отново мир и вдъхновение сред красотата на природата, певицата сподели своята равносметка за изминалата 2020-а. Качвайки снимка от заснежената гора, тя разкри какво си пожелава да ѝ се случи съвсем скоро.

„Нова година носи нова надежда. Тъй като всички ние все още сме изправени пред неимоверно предизвикателни дни, нека да внимаваме, да се гледаме и да не забравяме, че по-леките и светли дни скоро ще бъдат с нас“, написа канадската изпълнителка.

Облечена със спортни дрехи, с вързана на опашка коса и без грим, Селин Дион е обгърнала с ръце клоните на иглолистно растение.

„Май 2020 ни донесе моменти на нежност, мир и позитивност“, коментира още тя.

На 1 януари певицата сподели любимите си снимки от изминалата 2020-а. Те са направени на места, на които тя обича да ходи, за да се зареди с енергия. С тях тя попита последователите си какво ги вдъхновява и получи множество положителни коментари за нейната работа, която вдъхновява много от тях.

„Благодаря ти, че ми даваш кураж, от който се нуждая тази година“, написа фенка на Дион под кадрите ѝ сред прекрасни природни картини.

И докато Селин Дион крои планове за новата година, мъж от Великобритания, който много я харесва, я посрещнал с изненада. Заради солидното количество алкохол, Томас Дод се прекръстил на нея.

„По време на локдауна гледах много концерти по телевизията. Вероятно по време на един от тях след няколко обърнати чашки ми е дошла тази „отлична“ идея“, коментира той, цитиран от The Mirror. Сега фенът не е много доволен от избора си, но все пак ще си остане като Селин Дион. По думите му, можело да бъде и по-лошо – да се запише като Борис Джонсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари