IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион с емоционален поздрав към сина си

27 януари 2021 10 40

Рене Чарлз стана на 20 години

БГНЕС

Емоционален поздрав отправи Селин Дион към своя син. По повод рождения му ден, канадската певица написа в Instagram колко е щастлива, че е негова майка и показа какъв голям мъж вече е станал.

„Преди двадесет години имах привилегията да чуя думата мама за първи път... мечтата ми се сбъдна и ти промени живота ни завинаги!“, написа изпълнителката към снимка, на която гали голямото си момче по бузата.

Дион обяснява, че ѝ е трудно да повярва, че са минали две десетилетия откакто е родила Рене Чарлз.

„Носиш цвета на небето в очите си и същото синьо е цветът на нашата любов“, продължава тя, пожелавайки на сина си да се радва на живота и никога да не спира да вярва в себе си.

Селин, която все още не може да прежали съпруга си Рене Анджелил, посочва, че неговият наследник не бива да забравя, че той винаги ще го напътства.

„Обичаме те толкова много... Честит рожден ден, Рене Чарлз“, завършва изпълнителката.

Много приятели отправиха своите пожелания към сина ѝ. Някои я зарадваха с колажи, публикувани във фен страниците ѝ.

Освен 20-годишният Рене, звездата има и двама близнаци – Еди и Нелсън. И тримата са заченати инвитро.

Селин Дион загуби съпруга си преди 5 години, а миналата година тя се прости и с майка си. Връщайки се назад във времето, тя разкрива, че именно трудностите са я направили по-силна.

„Преживях трудни времена. Понякога не мислим, че сме толкова смели, но понякога сме по-силни, отколкото си мислим“, разказва тя в документалния филм „Зад куража на Селин Дион“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари