IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Д-р Куин Лечителката се събра със Съли

31 октомври 2021 18 00

Джейн Сиймур сякаш не остарява

БГНЕС

Д-р Куин Лечителката и любимият ѝ се събраха! Това пишат феновете на актрисата Джейн Сиймур по повод най-новата ѝ снимка във Facebook. На нея тя позира с Джо Ландо – мъжът, изиграл Байрън Съли в популярния сериал, в който участваха двамата през 90-те.

В публикацията си звездата разкрива, че е била на разходка по плажа с нейния добър приятел, с когото всяка среща е като празник.

„Винаги се радвам да го видя, да прекараме време заедно и да наваксаме живота. Най-добри приятели завинаги!“, споделя Джейн, която всички знаят като д-р Куин Лечителката от едноименната тв продукция.

Пожелавайки прекрасна седмица на последователите си в социалната мрежа, актрисата предизвика техните коментари за това, че тя сякаш се подмладява до екранната си половинка, а това, че пазят още приятелството си, е много хубаво.

„Джо и Джейн. Чаках го от седмици. Прекрасни сте“, „Двама прекрасни хора, които ни донесоха един невероятен сериал!!“, „Липсва ми сериалът“, гласят част от суперлативите на феновете.

Актрисата е на 70, но сякаш не остарява

Сиймур продължава да работи активно в киното, макар че през февруари тази година навърши 70 години. „Много е важно да се чувстваш добре в собствената си кожа“, казва тя.

Звездата посочва, че не спазва драстичен режим, за да изглежда толкова добре. Освен на гена ѝ, сияйната ѝ визия се дължи на баланса, който се стреми да поддържа в живота.

„За мен диетите никога не са работили, защото съм кулинар. Отглеждам собствени зеленчуци и плодове, обичам подправките“, казва Джейн, разкривайки, че чистата храна е една от тайните ѝ за красота.

През годините актрисата пробва периодичното гладуване и установява, че при нея наистина действа. Ето защо, от време на време, когато иска да се пречисти или свали излишни килограми, се подлага на този тип лишение. Иначе черният шоколад и чаша хубаво вино са онова, с което може да прегреши, ако се ограничава или гладува периодично.

Що се отнася до грижата за кожата, Сиймур отбелязва, че не е привърженик на пластичната хирургия. По думите ѝ, никой не отделя повече внимание на шията, кожата на която се отпуска след определен период от време. Причината е, че повечето хора са обсебени от това да оправят скулите и бръчките по лицето.

Актрисата признава, че нейната рутина е съвсем проста – почиства старателно лицето, след което ексфолира с ретинол или алфа-хидрокси киселини. Накрая си слага овлажнител – задължително със слънцезащита.

Със всяка своя публикация в интернет, Джейн Сиймур вдъхновява почитателите си, карайки ги да се наслаждават на живота, защото „пролетта дебне от ъгъла“.

 Джейн

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари