IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лора Караджова показа порасналия Матео

22 октомври 2021 15 00

Преди броени дни дъщеричката ѝ Алиса стана на 7

БГНЕС

„Аз и моят мъж“. Това написа Лора Караджова в Instagram, споделяйки снимка с порасналия си син Матео. Според феновете ѝ, момченцето, което се роди преди около година и половина, направо ѝ е одрало кожата.

Изпълнителката, която обикновено не споделя много кадри на децата си в социалните мрежи, умили последователите си с детенцето, което това лято заведе на излет в Рила.

„Ооо, разкошен е“, „Брей, много сериозен!“, „Прекрасен е, да е жив и здрав, на мама прилича“, пишат те под публикацията ѝ.

Само преди броени дни Караджова отбеляза седмия рожден ден на дъщеря си Алиса, която е от връзката ѝ преди Марсел Рохас (бащата на момченцето). По този повод тя показа, че първокласничката вече има нов фотоапарат.

Преди Караджова да роди второто си дете, тя се сгоди за диджея, с който излиза от няколко години. Въпреки това, двамата не бързат да сключат брак.

„Казах му, че съм бременна на рождения му ден. Много як момент! Бях сигурна и се събудих по-рано от него, за да го изненадам с две чертички, когато отвори очи“, сподели преди време изпълнителката, говорейки за връзката си с мъжа. Междувременно той коментира, че не дели децата и е близък приятел с усмихнатата Алиса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари