IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шайло Джоли-Пит с трансформация – замени мъжките дрехи с рокли

25 октомври 2021 16 30

Дъщерята на Анджелина и Брад доскоро беше считана за трансджендър

Анжделина, Захара и Шайло; Getty Images

Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло Джоли-Пит напоследък приковава вниманието на фотографи и медии с трансформацията в личния си стил.

15-годишната тийнейджърка, която очевидно е наследила красивите гени на своите родители, вече е висока колкото майка си, но не това е основното, което коментират всички. По-скоро изненадата идва от факта, че Шайло вече се облича като момиче или по-скоро като елегантна, млада дама, след като години наред се дегизираше като момче и носеше косата си късо подстригана.

През последните дни Шайло придружава майка си Анджелина на червения килим, тъй като актрисата в момента промотира своя нов филм „The Eternals“. Шайло и другите ѝ братя и сестри – 16-годишната Захара, 20-годишният Мадокс и 13-годишните близнаци Нокс и Вивиан се появяват заедно с Джоли (от компанията липсва само 17-годишният осиновен от Виетнам син на звездата – Пакс).

Шайло

Преди около седмица, на премиерата на филма на майка си в Лос Анджелис, Шайло се появи във великолепна, асиметрична рокля в цвят екрю, а от андрогинния ѝ стил нямаше и спомен.

А този уикенд, за последната светска изява на майка си в рамките на Филмовия фестивал в Рим, Шайло беше избрала къса, кадифена черна рокля, която беше съчетала с жълти кецове, а русата си коса беше оформила в кок.

Шайло 2

Освен това сладката Шайло носеше елегантни златни обеци и лек грим, който подчертаваше естествената ѝ красота.

Интересното в случая е, че през цялото си детство Шайло предпочиташе да се облича като момче. В интервю за Vanity Fair през 2011 г. Анджелина сподели: „Шайло иска да бъде момче. Затова трябваше да я подстрижем. Тя обича да носи момчешки дрехи. Обича костюми и вратовръзки. Освен това се смята за един от братята.“

През 2008 г. Брад Пит пък беше казал в свое интервю, че Шайло държи да се обръщат към нея с името Джон. Тези изказвания на бившата звездна двойка превърнаха детето им Шайло в икона на ЛГБТ общността, тъй като момичето беше възприето за трансджендър. С настъпването на пубертета обаче, Шайло явно е преоткрила своята женствена страна.

Шайло 1

Снимки: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари