IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли излезе на втора среща с бившия си мъж

14 октомври 2021 09 00

Възражда ли се романса между американската звезда и британския актьор Джони Лий Милър?

Анджелина и осиновената и дъщеря Захара; Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли и бившият ѝ мъж Джони Лий Милър бяха забелязани отново заедно, в рамките само на няколко седмици, което подклажда слуховете за възродения им романс. Този път екссъпрузите са видени в понеделник вечер да се наслаждават на уютна вечеря в ресторант в Бевърли Хилс, Калифорния, след което си тръгнали в един автомобил.

През лятото Джоли пътува до Ню Йорк специално, за да се срещне с Джони и да го запознае със осиновения си от Виетнам син – Пакс. Дори се говори, че тя и момчето всъщност са отседнали в апартамента на първия ѝ съпруг, докато са били в Голямата ябълка.

46-годишната Джоли и 48-годишният Милър са споделяли в различни свои интервюта, че са съумели да си останат добри приятели след края на брака си, но жълтите медии са убедени, че двамата са напът да възобновят стария пламък помежду си.

Те бяха женени между 1996 г. и 1999 г., като се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на общия си филм „Хакери“. Тогава те влязоха в заглавията на медиите заради информацията, че по време на сватбата им Анджелина е използвала собствената си кръв, за да напише името на Джони на бялата си риза, която пък взела назаем от него, специално за бракосъчетанието.

След раздялата си с Джони Анджелина изрази съжалението си и дори сподели в интервю пред Calgary Sun, че всъщност двамата са имали добър брак. „Ние с Джони никога не сме се карали и никога не сме се наранявали. Наистина исках да му бъда съпруга. Наистина исках да се ангажирам“, сподели тогава тя.

Преди последната си вечеря с британеца, който всъщност от 2014-а има американско гражданство, Джоли влезе в заглавията с това, че беше забелязана на няколко срещи с 31-годишния рапър The Weeknd. Двамата така и не коментираха публично естеството на отношенията си.

Колкото до Джони, той подобно на Анджелина се разведе с втората си съпруга през 2018 година, след 10-годишен брак, от който има едно дете. Припомняме само, че Джоли все още не е финализирала развода си с бащата на своите шест деца, а именно – Брад Пит.

За Джони можем да добавим, че освен популярен актьор от различни сериали (като „Елементарно“ с Луси Лиу), той е и запален маратонец, който често участва в различни маратони с благотворителна цел. Освен това той тренира усилено муай тай и бразилско джиу-джицу.

На 1 февруари 2019 г. Милър дебютира в муай тай турнир проведен в балната зала на Броуд Стрийт в Ню Йорк, където се изправи срещу Робърт Бермудес и спечели битката с нокаут в третия рунд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари