IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и The Weeknd – нова среща и нови слухове за романс

29 септември 2021 08 40

Двамата все още не са коментирали отношенията си

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и The Weeknd продължават да подклаждат слуховете за романтична връзка помежду си, след като бяха забелязани на втора романтична среща през уикенда.

Два месеца след първото им излизане, двойката отново беше уловена от папараци да напуска ресторант в Санта Моника. Според медиите в Америка, това е същото място, на което Джоли и The Weeknd са вечеряли преди месеци. Двамата бяха облечени в еднакви черни тоалети, като актрисата носеше любимия си тренчкот и високи токчета, а изпълнителят заложи на голямо яке, дънки и кожени обувки.

Според източници, звездите са пристигнали поотделно, но все пак са били настанени на една и съща маса, намираща се в частната зона на ресторанта. Останали са там близо два часа и половина и са се наслаждавали на компанията си. След това двамата са напуснали заедно заведението и са се качили в колата на The Weeknd.

Засега нито един от двамата не е разкрил какво е естеството на връзката, но това не изненадва никого. И Джоли, и The Weeknd знаят как да предпазват личния си живот, като и преди са имали връзка с друга известна личност.

Дори пет години след подаването на документи за развод с Брад Пит, Анджелина продължава да се бори с бившия си съпруг в съда за попечителството над шестте им деца. От своя страна, The Weeknd е имал връзка със Селена Гомес и Бела Хадид, като през август сподели пред GQ, че не иска да се среща с неизвестни дами, защото те не са свикнали да бъдат под светлината на прожекторите.

„Чувствам се виновен. Със сигурност. Затова се опитвам да не привличам внимание към себе си. Обичам да живея нормален живот. Просто чувството е прекрасно. Да имаш възможността да излезеш на разходка, а не постоянно да си в някакъв затъмнен джип“, споделя изпълнителят.

Дали Анджелина Джоли и The Weeknd ще бъдат новата светска двойка, или отношенията между тях са само професионални, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари