IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милиардерската щерка Петра Екълстоун не води децата си на училище

27 октомври 2021 14 50

Тя изпитвала пренебрежение към съвременните учебни програми

Петра с баща си Бърни Екълстоун; БГНЕС

БГНЕС

Петра Екълстоун и половинката ѝ Сам Палмър разкриха, че обучават децата си у дома, тъй като изпитват пренебрежение към съвременните учебни програми. 32-годишната милиардерска наследница, която е дъщеря на Бърни Екълстоун от Формула 1, живее в Ел Ей заедно с 38-годишния амбициозен агент по недвижими имоти и четирите им деца.

Петра има три деца от предишния си брак с Джеймс Стънт – 9-годишна дъщеря Лавиния и 6-годишни момчета-близнаци Джеймс Робърт Фредрик и Андрю Кулбир. Освен това тя има и 18-месечна дъщеря – Мили, от връзката си със Сам.

Палмър написа в профила си в Instagram по-рано този месец следното: „Ние сме си у дома. Имаме учители. И спортни треньори. Така можем да избираме какво да се преподава на нашите деца. И със сигурност това няма да включва глупостите, които се преподават напоследък в някои училища.“

Петра и годеникът ѝ са решили да заложат на домашното обучение на децата си и заради това, че така прекарват повече време заедно като семейство.

Според информациите децата на Петра от Джеймс Стънт наричат Сам „татко“ и не поддържат никаква връзка с биологичния си баща.

Петра, чието състояние се оценява на над 200 милиона британски паунда, настоява, че не смята, че децата ѝ губят нещо, като не ходят в нормално училище.

Относно социалния аспект и срещите с приятели на децата, Сам казва: „Те така или иначе са четирима у дома, така че никога не им е скучно, а също така ходят на спортни клубове, където имат социални контакти.“

Сам редовно споделя прозрения за домашния си живот със своите последователи в социалната мрежа.

Разводът на Петра и Джеймс беше финализиран през октомври 2017 г., след шест години брак. Въпреки че не бяха оповестени подробности за споразумението, беше съобщено, че Джеймс е подписал предварителен брачен договор на стойност 16 милиона паунда, като Петра също е получила еднолично попечителство над трите им деца.

Разкритието идва, след като двойката пусна за продажба дома си в Обединеното кралство за 170 милиона паунда. В скорошен клип, продуциран от списание Architectural Digest, Петра и Сам запознават хората със своя невероятен дом, който прилича на модерен дворец със златни и кристални детайли.

Петра е по-малката дъщеря на Бърни Екълстоун, чието семейство притежава около 2 милиарда паунда. По-голямата ѝ сестра – Тамара (на последната снимка) живее в Европа, основно в Швейцария, заедно с мъжа си и двете им дъщери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари