IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: За малко да умра при първото си раждане

29 октомври 2021 08 40

Актрисата разказва за усложнения при раждането на дъщеря си Епъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу разказва за раждането на най-голямото си дете.

В понеделнишкия епизод от подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert 49-годишната актриса обяснява как тялото ѝ се е променило през годините, особено след раждането на дъщеря ѝ Епъл през 2004 година. Полтроу е майка и на 15-годишния Моузес, като двете деца са от брака ѝ с Крис Мартин, приключил през 2016 година. Тя също така е мащеха на двете деца на сегашния си съпруг Брад Фалчук.

По време на разговора си с Дакс Шепърд Гуинет разказва за тежкото раждане на Епъл, което едва не довело до фатален край. „Имам две цезарови сечения. Появата на дъщеря ми беше спешен случай. Преживяването беше доста тежко – едва не умрях. Нещата не бяха добре“, казва актрисата. Допълва, че след раждането се е сдобила с огромен белег на тялото, който дълго време не е знаела как да приеме.

Въпреки че Полтроу не сподели повече детайли около тежкото си раждане, тя призна, че е радостна, че бременността ѝ е преминала преди възхода на социалните мрежи. Според нея, майките на днешното време са поставени под огромно напрежение и лесно могат да изгубят разсъдъка си. „Слава Богу, че нямаше Instagram, когато аз имах бебета, защото сега виждаш как някоя дама е родила преди две седмици и вече има плосък стомах. Тогава си казвам, че аз не съм изглеждала по този начин“, казва звездата в подкаста. Гуинет поздравява хората, които бързо са влезли във форма след раждането, но предупреждава останалите, че това е изключение и не всеки трябва да изглежда по този начин.

Сега Епъл вече е на 17 години, а актрисата не крие каква е връзката ѝ с тийнейджърката. Пред списание People Полтроу споделя, че дъщеря ѝ не иска да получава съвети за нищо в живота си, но двете са се сближили още повече покрай модата. „Дъщеря ми харесва стила ми в момента, което е чудесно, защото имаше моменти, в които ме смяташе за тотален загубеняк“, казва звездата през май. Епъл дори вече носи същия номер обувки като майка си, като понякога дори взима назаем някой чифт от гардероба ѝ.

„Епъл взима неща от моя гардероб. Но в същото време и аз избирам нещо от нейния. Така че, всичко е наред. Тя харесва тениските и обувките ми. Но повече обувките“, сподели още Полтроу. Освен това двете дами са се сближили и около вкуса си за гримиране. Актрисата разкрива, че Епъл постоянно ѝ дава съвети за външния вид и вече се е усъвършенствала в направата на очна линия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари