IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: Дъщеря ми не иска да гледа мои филми

23 юни 2021 09 00

Актрисата разкрива и каква е причината за отказа

Снимка: БГНЕС

Феновете на Гуинет Полтроу могат да изброят десет филма с нейно участие само за няколко секунди. Виждали сме я във „Влюбеният Шекспир“, „Седем“, „Кланът Тененбаум“, „Железният човек“ и още много други. Но за дъщеря ѝ Епъл и сина ѝ Моузес тя винаги ще си остане просто мама.

В последното си интервю Полтроу разкрива, че двете ѝ деца, които тя споделя с бившия си съпруг Крис Мартин, гледали много малко или нито един от филмите ѝ, които тя прави през кариерата си, простираща се повече от 20 години в киното и телевизията. Докато синът ѝ най-вероятно е видял един или два филма от поредицата за Железния човек, то дъщеря ѝ все още не смята да прави подобен ход. Според Полтроу, Епъл смята, че е странно да гледа майка си на големия и малкия екран, когато може да ѝ се наслаждава на живо.

Най-вероятно Епъл и Моузес са наследили непоносимостта да гледат Полтроу на екран от самата нея. Тя признава, че също не се наслаждава на собствените си проекти, но все се е гледала в няколко от тях. Любимият ѝ е „Кланът Тененбаум“, тъй като има специална връзка с баща ѝ Брус Полтроу, който си отива от този свят през 2002 година. Покойният режисьор посетил дъщеря си на снимачната площадка, което направило спомените за този филм малко по-добри.

„Сцената, която снимам пред татко, е единствената, която мога спокойно да гледам по телевизията“, казва Гуинет. За разлика от нея, феновете ѝ могат да гледат нейната игра по всяко време, което продължава да ѝ носи сериозни финансови постъпления. Освен това Филмовата академия също оценява високо таланта на актрисата, като дори ѝ дава награда „Оскар“ през 1998 година за „Влюбеният Шекспир“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари