IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет години щастие: Джо Джонас и Софи Търнър празнуват годишнина

28 октомври 2021 08 40

Двамата споделиха видео, в което показват романтичната си вечеря

Снимка: Getty Images

Може навън времето да е студено, но в сърцата на Джо Джонас и Софи Търнър бушува огънят на любовта.

В чест на петата им годишнина, двойката сподели в социалните мрежи една от най-прекрасните си публикации досега. Влюбените показаха на своите фенове клипче, в което са събрали части от романтичната си вечеря по случай важния повод. Видеото се появи в профила на Джо в TikTok и беше озаглавено „5 години с този човек“.

@joejonas

5 years knowing this one ❤️‍?

♬ Hesitate - Jonas Brothers

На фона на песента Hesitate се редуват кадри от романтичната вечер, която Джонас и Търнър са имали по случай годишнината си. На тях се вижда как двамата се разхождат ръка за ръка, наслаждават се на спокойна разходка, пият по чаша вино и разбира се, се глезят с торта, на която е изписано „Честита пета годишнина“. Нещата стават още по-романтични, когато разберете, че песента Hesitate всъщност е написана от Джо специално за съпругата му.

Звездите, които посрещнаха първородната си дъщеря Уила през юли 2020 година, потвърдиха за връзката си в началото на 2017-а. Актрисата от „Игра на тронове“ разкрива, че двамата просто са си паснали още от старта и оттогава са неразделни. „Очаквах да дойде с охрана. Мислех, че ще бъде много разглезен. Най-хубавото нещо беше, че той не доведе охраната си. Помня, че прекарахме само няколко минути на дансинга и след това намерихме едно празно място в края на бара и си говорихме цяла нощ“, спомня си Софи първата среща.

Актрисата допълва, че през цялото време е слушала с интерес историите на Джо и се е почувствала чудесно в неговата компания. „След това станахме неразделни. И аз отидох на турне с него“, разкрива тя.

През май 2019 година Джо и Софи се женят в Лас Вегас след наградите на Billboard. Церемонията е била извършена от двойник на Елвис Пресли, а гостите са били съставени от звездите, които са присъствали на наградите. Сред тях са били Khalid, дуото Dan+Shay и други членове на семейство Джонас. Диджей Diplo направи излъчване на живо в Instagram, предавайки церемонията. Малко по-късно той беше разкритикуван, че не е поискал позволение нито от булката, нито от младоженеца.

Юни 2019 година е втората сватба на двойката. Тогава нещата са малко по-официални и се случват във Франция. Сред гостите са Ашли Греъм, както и Мейзи Уилямс (Аря от „Игра на тронове“), която беше и кума на Търнър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари