IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид за племенницата си Кай: Не знаех, че можех да изпитам такава радост

1 ноември 2021 09 00

Сестра ѝ Джиджи роди преди година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Една горда и щастлива леля.

Така може да се опише Бела Хадид, която преди малко повече от година се сдоби с първата си племенница. През 2020 година сестра ѝ Джиджи и нейният приятел Зейн Малик станаха родители на Кай, чието лице все още остава скрито за аудиторията. Въпреки все по-честите появи на бебето в социалните мрежи, то е снимано или в гръб, или в количката, или сгушено в прегръдките на мама и татко.

Все пак Бела разкри малко от ежедневието на Кай, като заяви, че любовта ѝ към нея е по-силна от всичко. Забравете за Седмицата на модата, ексцентричните фотосесии, множеството пътувания и звездни партита. Ако Бела Хадид трябва да остава до късно, тя би искала причината да е само и единствено Кай.

Моделката признава, че често остава в апартамента на Джиджи и Зейн в Ню Йорк, за да се грижи за бебето и да заздрави специалната им връзка. „Искам да бъда до бебето и искам да се събуждам рано и да бъда там. Никога не съм си мислела, че мога да изпитам такава радост в живота си. Тя е най-големият подарък. Семейството ни се промени по най-добрия начин“, казва Бела пред E!News. Хадид допълва, че ролята ѝ на леля е най-важната ѝ работа досега и не би я заменила за нищо на света.

В момента Бела е лице на Michael Kors и беше част от новата кампания, вдъхновена от Джеймс Бонд. Тя си партнира със Синди Бруна, за да създаде лимитирана серия, която включва бански в стила на известния шпионин, както и чанти с черно-златния печат на Michael Kors.

Банският костюм е цял с дълъг ръкав и се закопчава отпред с цип, което предпазва кожата ви от вредното слънце. Коланът с инициали на Michael Kors придава малко ретро стил на визията, а на гърба е избродиран надписът „MMK x 007“.

Ако пък не искате да носите подобен бански, но желаете да се сдобиете с нещо от колекцията, марката предлага и къса тениска, на която е изписано „Агент 007“. Към това можем да прибавим задължителните чанти, които също са вдъхновени от Джеймс Бонд и съдържат етикет с надпис „007“.

Е, ако Кай някога има проблем с престъпници, винаги може да разчита на леля си Бела, която явно вече е част от семейството на Джеймс Бонд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари