IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Майчинството промени целия ми живот

2 ноември 2021 10 40

Изпълнителката заяви, че най-накрая сърцето ѝ е пълно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери има редица песни, които са се изкачвали до номер 1 в музикалните класации, десетки награди от различни музикални организации, собствено шоу в Лас Вегас и място сред съдиите на American Idol, но най-големият ѝ успех е майчинството.

Изпълнителката говори пред списание People за най-важния етап от живота си, споделяйки как раждането на дъщеря ѝ Дейзи е променило цялата ѝ перспектива за живота и славата. Пери роди преди 14 месеца, като това е първо общо дете за нея и годеника ѝ – Орландо Блум. Актьорът има и 10-годишен син Флин от брака си с Миранда Кер.

„Това е най-хубавото нещо на света, изцяло променя играта. Най-накрая сърцето ми е пълно“, заяви Пери пред People. Тя допълва, че в момента не мисли толкова много за бъдещето, а гледа да изживее на максимална степен всеки един момент с дъщеря си. Когато няма професионални ангажименти, Кейти обича да си седи у дома и да се наслаждава на развитието на Дейзи.

„Този един час или два от седене, играене, правейки се, че пием чай – създава толкова огромно поле за тяхното въображение. Хубаво е човек да остави телефона и да натисне пауза на живота си, за да се наслади на тези моменти. Това ме кара да се чувствам щастлива“, категорична е звездата.

В момента Пери и цялото ѝ семейство се подготвят за празничния сезон, участвайки в рекламна кампания за Gap. За клипа изпълнителката прави кавър на песента All You Need Is Love на Бийтълс, като сингълът ще бъде пуснат и в Spotify. Средствата от неговото закупуване ще отидат към организацията Baby2Baby.

Кейти споделя, че доста се е подготвяла за песента на Бийтълс, защото не е искала да сбърка и да я провали. Допълва, че това е била една сбъдната мечта, която вече може да зачертае от списъка си.

Разбира се, музиката е огромна част от ежедневието и на 14-месечната Дейзи. „Започваме всеки ден с песента Lovely Day, за да зададем хубав тон за предстоящите събития. Сега, следващата песен, която ще пускаме, ще бъде All You Need Is Love. Просто те кара да се чувстваш добре. Това е безценно“, казва Пери.

Що се отнася до плановете им за Коледа, Орландо и Кейти смятат да направят един магически празник за своята принцеса. „Дейзи беше много малка за първата си Коледа, но сега вече разбира повече. Нови традиции ще бъдат започнати тази година. Ще бъде вълнуващо да ги видим през очите на Дейзи“, казва Пери. Тя обаче не издава точно какви традиции ще царуват в дома ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари