IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер за Кейти Пери: Обичам я повече отколкото обичам Орландо

23 август 2021 14 50

Двете дами са изненадващо близки

Снимка: Getty Images

Миранда Кер не изпитва нищо друго освен любов към Кейти Пери, която в момента е сгодена за бившия й съпруг Орландо Блум.

Моделката гостува в подкаста Moments with Candace Parker и говори открито за връзката си с изпълнителката, шегувайки се, че понякога повече предпочита да излиза с Пери, отколкото с Блум. Миранда и Орландо бяха женени от 2010 до 2013 година и имат 10-годишен син Флин. В момента тя е омъжена за Евън Шпигел, от когото има две момченца, а Блум е сгоден за Кейти Пери, с която имат дъщеричка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

"Ходим заедно на ваканции. Празнуваме важните събития заедно. Обичам я. Спокойно мога да кажа, че я обичам повече отколкото бащата на Флин", казва Кер. Що се отнася до Блум, в момента моделката го приема повече като брат, а не като бивш съпруг. "През повечето време дори е моят досаден брат", шегува се тя, добавяйки, че Пери й помага да го укроти. Миранда е благодарна на изпълнителката, че доста често е на правилното място в правилния момент и така премахва напрежението. 

В подкаста основателката на Kora Organics споделя и за първите си впечатления от Пери, казвайки, че двете веднага си паснали. Срещат се в дома на Орландо в Малибу и голяма заслуга за бързото сближаване е имал 10-годишният Флин, който бил изключително доволен от избора на баща си за нова приятелка. "Тя беше доста добра с Флин. Не се опитваше да му бъде новата майка. Беше просто приятелски настроена към него, забавна и това е всичко, което аз исках"

Цялото семейство е прекарало деня край басейна, след което си е направило малко празненство и най-накрая Кер е разбрала, че Кейти може да се превърне в една от най-близките й приятелки. През април Пери се присъедини към Миранда, за да я подкрепи при пускането на новата й колекция от Kora Organics. "В нашето модерно семейство тя най-вероятно е човекът, който най-много мисли за здраавето", казва изпълнителката. Шегува се, че се е сближила с Кер, защото по този начин има възможност да изпробва продуктите й безплатно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

В допълнение към козметиката, Миранда учи Кейти на различни неща относно грижата за кожата и правилното хранене. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари