IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери отново подкрепи Миранда Кер

16 юли 2021 17 50

И двете звезди имат деца от Орландо Блум

Снимка: БГНЕС

Кой е казал, че две жени, които имат деца от един и същи мъж не могат да бъдат приятелки?

Погледнете към Кейти Пери и Миранда Кер и веднага ще забравите за вярването, че омраза е единственото чувство, което може да има между настоящата и бившата приятелка на мъжа. Изпълнителката в момента е сгодена за Орландо Блум, с когото има и дъщеря, а моделката беше омъжена за актьора в продължение на седем години, а от брака им се роди син.

Въпреки че много от феновете сметнаха, че Кер ще подходи с неприязън към новата изгора на бившия си съпруг, това не се случи. Всъщност тя и Пери са изключително близки и често показват подкрепата си една към друга. В социалните мрежи те си коментират снимки и насърчават потребителите да бъдат мили и да не създават излишни и неверни слухове.

На 14 юли двете дами дори се насладиха на спокоен ден заедно, като отпразнуваха пускането на новия козметичен продукт на Миранда. Моделката има своя собствена марка с името Kora, която предлага само органични стоки, които се славят със своите чисти съставки. Кейти използва социалната мрежа Instagram, за да сподели клип от зад кулисите на събитието, в което бяха включени постелки за йога, огромни растения и други изкушения за гостите. Разбира се, носителката на „Грами“ се сдоби и с новия продукт на Кер.

Това обаче не беше най-важното за феновете, а фактът, че изпълнителката успя да се снима с Миранда и да публикува видеото в социалните мрежи. „Уелнес сряда“, заяви Кейти пред камерата, пръскайки от продукта върху лицето си. Освен че имаше възможност да се докосне до новата стока, Пери се включи и в една от тренировъчните сесии по време на събитието. „За първи път правя йога след раждането... нека да кажем, че се насладих на упражненията“, заяви тя.

Кейти и Миранда заложиха на ежедневни тоалети за събитието, като изпълнителката носеше черен потник с черни къси панталони, а моделката избра черен клин и бял потник, комбиниран със син спортен сутиен.

Това не е първият път, в който двете дами показват, че са едно голямо семейство. През април те разкриха пред феновете си какво са научили една от друга относно начина на живот. Според Кейти, Миранда я е вдъхновила да започне да прави по-здравословни избори относно храна и козметика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари