IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин към съпруга си Алек: Обичам те и съм до теб

1 ноември 2021 14 50

Тя изрази притеснението си относно психичното състояние на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин споделя притесненията си относно емоционалното състояние на съпруга си Алек Болдуин след инцидента на снимачната площадка на филма Rust, когато той по погрешка уби операторка и рани режисьор.

Инструкторката по йога даде интервю пред New York Post няколко часа след като актьорът за първи път говори пред камера за фаталната стрелба. Семейство Болдуин замина за Върмонт заедно с шестте си деца, да потърси почивка от цялата шумотевица, но папараците не ги оставиха на мира. Затова Алек реши да отговори на няколко въпроса, за да потуши напрежението и да представи своята гледна точка.

„Доведох Алек тук, защото трябва да оплачем смъртта на Халина. Случилото се е доста травмиращо за Алек и се опитвам да намаля посттравматичния стрес“, казва Хилария за пътуването до Върмонт. Тя допълва, че съпругът ѝ има нужда някой да се грижи за него и психичното му състояние. „Случи се нещо ужасно. Алек се чувства ужасно“, каза още Хилария.

Малко по-късно през деня тя сподели снимка в социалните мрежи, на която държи ръката на съпруга си. „Обичам те и съм до теб“, гласеше описанието. Хилария, чието семейство е постоянно следено от папараците, се присъедини към Алек в събота, когато той говори пред фотографите. Тя се ядоса и отказа да отговаря на въпрос относно пътуването до Върмонт. Все пак разкри причината за ваканцията пред New York Post.

„Не знаех къде отивам. Просто карах. Просто карах и карах с децата ми... карах цял ден, опитвайки се да намеря място“, казва тя пред вестника. Според нея, целта ѝ е била да намери тихо място, където да скрие децата от пресата и да защити съпруга си, който малко по-късно се присъединява към тях във Върмонт.

Миналата седмица, по време на снимки на филма Rust в Санта Фе, Алек стреля с револвер, който трябвало да е зареден с халосни патрони, но вместо това е имал в себе си истински муниции. Това води до смъртта на Халина Хътчинс и раняването на режисьора Джоел Соуза.

В събота Алек казва пред папараците, че Халина е била негова приятелка и говори за срещата със съпруга и сина ѝ. Той разкри, че говори всеки ден с полицията и заяви, че не може да споделя повече детайли около ситуацията, защото все още се води разследване. Актьорът добави, че говори пред папараците от уважение към тях, като към него се присъединиха съпругата му и шестте им деца.

„Денят, в който пристигнах в Санта Фе за началото на снимките, заведох нея (Халина) на вечеря заедно с Джоел, режисьорът“, казва още Болдуин. Споделя, че целият екип е бил много сплотен докато този ужасен инцидент не се случва.

Един от папараците успя да изнерви Хилария и Алек, като зададе въпрос за семейството на Халина, но заяви, че е забравил името на операторката. „Халина! Името ѝ е Халина! Щом прекарахте толкова време да ни чакате, трябваше да ѝ научите името. Името ѝ е Халина“, каза Хилария. Алек допълни „Не ѝ знаеш името? Стига! Халина Хътчинс. Срещнах се със съпруга ѝ Матю и сина им, да“.

Хилария се опита да прекъсне темата относно семейството на операторката, но съпругът ѝ заяви, че ще отговаря на въпросите. „Мъжът ѝ е изпълнен с тъга. В шок е. Има 9-годишен син. С него сме в постоянен контакт, защото сме притеснени за семейството и детето му. Чакаме с нетърпение да видим докъде ще стигне разследването на полицията“, каза Алек.

Снимките на филма Rust бяха спрени веднага след стрелбата. Болдуин заяви, че не знае дали процесът някога ще бъде възобновен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

qw ( преди 2 години )
името й се произнася Илария (както тя самата повтаря), но съвсем истинското й име е Хилари (от Бостън), която по незнайни причини , реши преди време да се припознае в испанка. Доста време се извинява и се кри миналата година, сега не знам защо чувства нужда отново да се мята в публичното пространство. От уважение към украинката, трябва да си замълчат и двамата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар