IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сравниха Кристиан Костов с Дориан Грей

8 ноември 2021 10 40

Певецът пусна нова песен

БГНЕС

БГНЕС

Корейски изпълнител или Дориан Грей? Фенове на Кристиан Костов се чудят на кой повече прилича той, след като младият певец сподели нова снимка в Instagram, на която отново провокира с външния си вид.

Българинът с руски корени си е направил селфи в огледалото. На него е с бяла риза с панделка, грим и нокти с черен лак.

Според Кристиан, той вижда поразителната си прилика с колегата му Hyunjin.

„Портретът на Дориан Грей“, написа последовател на певеца, посочвайки, че го свързва с известния герой на Оскар Уайлд.

Само преди няколко дни, точно за Хелоуин, Костов пусна нова песен, която носи заглавието Alice. Макар в момента той да живее и твори в Москва, по-голяма част от последователите му са от Корея и Китай. Със своя нестандартен начин на обличане и това, че пусна косата си дълга, като понякога се гримира, той все по-често бива определян като част от така наречената K-Pop култура, която допада на много тийнейджъри.

Певецът имал нужда от почивка

„Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност“, сподели наскоро Костов, изтъквайки, че е много важно да говорим за проблемите си, а не да ги премълчаваме.

По думите на изпълнителя, изолацията му се отразила негативно, подобно на много други творци по света. Той призова хората да спазват мерките и изтъкна, че в момента в Москва има много болни от коронавирус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари