IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да не остане по-назад: Кание Уест си хвана 22-годишно гадже – модел

8 ноември 2021 18 00

На фона на слуховете, че Ким Кардашян излиза с младия комик Пийт Дейвидсън

Getty Images

Getty Images

Кланът Кардашян се беше притеснил за Кание Уест и по-точно за това как той ще приеме връзката на отчуждената си 41-годишна съпруга Ким Кардашян с 27-годишния комик Пийт Дейвидсън. Оказва се обаче, че рапърът няма намерение да изпада в депресия, тъй като вече си е намерил красиво, младо гадже.

Според най-новите слухове, 44-годишният Кание, или просто „Йе“, излиза с 22-годишната красавица Винетрия. Сайтът Page Six твърди, че малко хора знаят за потенциалната нова връзка на Уест с тъмнокожата хубавица, но двамата имали отношения от „известно време“.

А ето и 5 любопитни факта за въпросната красавица, която се казва Винетрия:

1. Двамата бяха забелязани заедно за първи път на баскетболен мач.

Феновете бързо забелязаха, че Кание има красива брюнетка до себе си, когато се появи на баскетболен мач на 7 ноември. Двамата бяха снимани в Ye’s Donda Academy за първия баскетболен мач в Минеаполис. Те седяха един до друг, като Винетрия беше зашеметяваща в изцяло черен тоалет, с дънки и пуловер. Кание пък беше облечен в дънки и яке с кожени ръкави.

2. Според слуховете двамата са заедно от „известно време“.

Page Six твърди, че отношенията на Кание и Винетрия датират от известно време. Изданието пише, че Винетрия е била в Маями заедно с рапъра, когато той записваше подкаста Drink Chimps. Твърденията бяха привидно потвърдени от публикации в Instagram, на които тя се е снимала във ваната на хотел във Флорида по същото време.

3. Тя е професионален модел.

Тя има договор за модел с агенцията Public Image Management. Според уебсайта на агенцията, зеленооката и стройна красавица вече има няколко успешни фотосесии зад гърба си с топмарки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINETRIA (@vinetrria)

 

4. Тя е присъствала на неделните служби на Кание.

Въпреки че има много малко снимки в своя профил в Instagram, Винетрия има няколко акцента в историите си в социалната медия, включително кратък клип на малки деца, облечени в бяло, които се намират на неделна служба. Затова медиите считат, че те са от неделните служби на Кание.

5. Тя има повече от 300 хиляди последователи в Instagram.

Винетрия може да се похвали с почти 400 000 последователи в Instagram към момента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Zisk (@nonstopbucket)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINETRIA (@vinetrria)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари